Mi a megoldás ha babám egyszerűen képtelen a kiságyában aludni?
Figyelt kérdés
1 hónapos kora óta szépen aludt a saját ágyában, a saját szobájában. Most 10 hós és már úgy 2 hónapja nem tud rendesen aludni a kiságyban. Annyira forgolódik és dobálja magát, hogy állandóan beleakad a keze, a lába a rácsokba, beveri a fejét vagy egyszerűen csak fordulna és nincs neki hely. Ilyenkor felébred és nagyon nehezen alszik csak vissza. Éjjelente úgy 7-8x fent vagyunk. Ha viszont velem alszik a nagyágyon a mi szobánkban (Apa ilyenkor a másik szobába a földre kényszerül) akkor semmi gond csak egyszer ébred meg pár percre. Elég hosszú baba, majdnem 80 cm, gondolom ez sem könnyíti meg a helyezkedést. Durva lenne ha egy matracra tenném le a szobájában? Vagy mit tudnátok tanácsolni mert ez így már nem mehet tovább. Magunkhoz szokatni nem akarom, ráadásul Apa így nem fér el és így Ő sem tudja magát kipihenni, pedig egész nap vezet. Kicsit hosszúra sikeredett, bocsi.2010. aug. 15. 07:21
1/3 anonim válasza:
nincs mozgástere este mert kinötte a kiságyat
2/3 anonim válasza:
Már magadhoz szoktattad! A kislányom 14,5 hós, 5 hónapos kora óta velünk alszik. Nem hiszem hogy kinőtte a kiságyat, mi is 2 éves korunkig aludtunk benne. Kipróbálta, bejött. Én is próbáltam minden félét, de ott maradt a végén mindig velünk. Próbáld ki a matracos ötletet, hátha sikerül, de alvás előtt magyarázd el neki, hogy egyedül kell aludnia, ha éjszaka felébred és nem vagy ott, ne érezze magát átverve. Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Na nalunk is ugyanez a helyzet,de en letettem egy nagy matracra es azota semmi gond!Imadja,mert napkozben is tud ott hancurozni, este meg vegre nem uti be magat semmibe.Parnakkal rakom korbe h meg veletlenul se guruljon le a parkettra.Csak ajanlani tudom!
15 hos fiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!