Tehetem járókába a 14 hetes babámat?
Figyelt kérdés
Jól tartja a fejét és a forgolódást is próbálgatja, ez csak egy egyszerű kérdés, nem kell leugatni a fejem, csak kérdezek, nem cselekszem:)2011. dec. 27. 17:11
4/35 anonim válasza:
Nekünk merev volt az alja a járókának, és tök jól el tudott benne "fickándozni" a kislányom. :)
Milyen a járókátok? Ha nem puha az alja, amibe "belegubancolódik" a baba, akkor simán bele lehet rakni.
5/35 A kérdező kommentje:
Chicco és merev az ülés része, nem korai még? arra gondoltam csak akkor tehetem maij, ha állni tud!!! De akkor holnap előveszem és indulhat a ralli. Amúgy szoktatni kell 5 perc aztán meg 10???
2011. dec. 27. 17:22
6/35 A kérdező kommentje:
Bocsánat!!! Ha ülni tud, nem állni!!!!!
2011. dec. 27. 17:23
8/35 anonim válasza:
Pontosítsunk, milyen járókára gondolsz?
Ilyesmire?: [link]
Mert ilyenbe és hasonlókba lehet.
Valaki viszont járókának hívja a bébikompot is, meg mit tudom én mit. Na olyanba nem tenném a babát, főleg amíg nem tud ülni magától.
9/35 A kérdező kommentje:
De pontosan mit nem értesz????
Elírtam...azt hittem hogy csak akkor tehetem a babát járókába ha már tud ülni és az ülni helyett állni írtam.....ezt javítottam!
2011. dec. 27. 17:30
10/35 anonim válasza:
Én nem szoktattam a lányom. Ugyan az, mint a kiságy, csak nagyobb. :) Kb 3 hónapos volt, mikor beletettem, és szinte egész nap járókában volt. Sokkal jobban el volt benne, mert belátta a lakást, mint a kiságyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!