Tehetem járókába a 14 hetes babámat?
Ez NEM járóka, hanem bébikomp. 8-9 hónapos korú babát sem tennék bele, nemhogy 14 hetest. Egy 14 hetes baba a nap nagy részében még fekszik, ülni sem tud. Olvass utána szerintem, úgy keress rá, hogy bébikomp, vagy itt a gyakorin, vagy interneten google-ön keresztül, hogy mennyire nem ajánlják.
Szerintem még az is hevesen tiltakozna most, aki amúgy használt bébikompot a babájánál. 14 hetes babát TILOS ilyenbe tenni.
már bocs, de ezt miért hívod járókának?????
a járóka olyan mint a kiságy...
ezt bébikompnak hívják, 3 hónapot babát már hogy a fenébe rakhatnál bele???
elve nem szabadna egyáltalán, de amíg nem tud stabilan önállóan ülni, állni, miért tennéd tönkre a gerincét azzal, hogy beleülteted egy ilyen vacakba amit határozottan tiltanak az orvosok és a védőnők, na meg a gyógytornászok?
komolyan nem értem...
Pontosítás alatt pont azt értette a 8as válaszoló, amit te nem értettél. Igen, ez nem járóka! Bébikomp! Amit a beteg gyerekek segítéséhez, fejlesztéséhez találtak ki. Ami azt jelenit, h az egészséges gyerekeknek nem tesz jót! Mert hegyező járása lehet tőle, mert a lábujjával tolja benne magát és ahhoz szokik hozzá, és nem lesz meg időben a megfelelő egyensúlyérzéke sem, mert a komp oldala miatt nincs meg a szem-láb kontaktus és nem érzékeli megfelelően. Meg kitudja milyen rossz hatása van még...
Szóval eszedbe se jusson 14hetesen! De szerintem később is elfelejtheted. Nem is értem Magyaro-n miért nincs még betiltva.
Nem!!!!!
Gyógytornászt, ortopéd orvost, elég sok gyerekorvost megkérdeznéd, azonnal kidobatnák.
NEM, ártalmas a babáknak. Ha jót akarsz a gyerekednek nem teszed bele sose.
Akkor se ha már ül. Olyan mozgásra készteti, amire nem érett. Jobb neki a földön brekegés, és nézelődés.
És nem bántásból írom, csak tanács, én is annak kaptam konduktor anyóstól, hogy jobb ha nem veszek ilyesmit. Tedd le a picit a földre puha szőnyegre, sok színes játékkal, amik izgik neki, és azokkal jól el lesz.
A "nemértős" vagyok. Mint már leírták ez nem járóka, hanem bébikomp. A járókának nincs köze az üléshez:-)
Mi most aptunk egy nagyon cukit karácsonyra, beletettem a kicsit, 6 hónapos, benne volt 7 percig ki akart jönni, kivettem. Sokan vannak ellene sokan dicsérik. Én úgy vagyok vele, hogy ha majd tényleg tud ülni néha néha beleteszem (ha már itt áll nekem a sarokban)Nyilván nem abban fog felnőni, használva lesz ahogy a hinta is, a pihenőszék is...és a többi dolog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!