Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tehetem járókába a 14 hetes...

Tehetem járókába a 14 hetes babámat?

Figyelt kérdés
Jól tartja a fejét és a forgolódást is próbálgatja, ez csak egy egyszerű kérdés, nem kell leugatni a fejem, csak kérdezek, nem cselekszem:)
2011. dec. 27. 17:11
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen:)

2011. dec. 27. 17:33
 12/35 anonim ***** válasza:
Nem!!!
2011. dec. 27. 17:35
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez NEM járóka, hanem bébikomp. 8-9 hónapos korú babát sem tennék bele, nemhogy 14 hetest. Egy 14 hetes baba a nap nagy részében még fekszik, ülni sem tud. Olvass utána szerintem, úgy keress rá, hogy bébikomp, vagy itt a gyakorin, vagy interneten google-ön keresztül, hogy mennyire nem ajánlják.

Szerintem még az is hevesen tiltakozna most, aki amúgy használt bébikompot a babájánál. 14 hetes babát TILOS ilyenbe tenni.

2011. dec. 27. 17:38
 14/35 anonim ***** válasza:
Bébikompba nem tenném, főleg ha ilyen pici még. Lányom még akkor sem ült ilyenben, amikor már tudott állni, de valaki szereti ezeket, és ha te is ragaszkodsz hozzá, akkor viszont csak olyankor tedd majd bele, ha valóban tud ülni.
2011. dec. 27. 17:44
 15/35 anonim ***** válasza:

már bocs, de ezt miért hívod járókának?????

a járóka olyan mint a kiságy...

ezt bébikompnak hívják, 3 hónapot babát már hogy a fenébe rakhatnál bele???

elve nem szabadna egyáltalán, de amíg nem tud stabilan önállóan ülni, állni, miért tennéd tönkre a gerincét azzal, hogy beleülteted egy ilyen vacakba amit határozottan tiltanak az orvosok és a védőnők, na meg a gyógytornászok?

komolyan nem értem...

2011. dec. 27. 17:44
 16/35 anonim ***** válasza:
Nem! Fogalomzavar van a válaszolók és a kérdező között. Ez bébikomp,ebbe nem rakjuk. Én is a járókára gondoltam,ami olyan mint a kiságy,csak nagyobb,amiben a gyerkőc napközben játszik,viszont nagyobb a mozgástere. Az én kislányom 6 hós,és még nem gondolkodtam kompban,pedig már mindjárt mászik....
2011. dec. 27. 17:45
 17/35 anonim ***** válasza:
És stabilan ülni lehet, hogy csak 8 hósan fog, mint az én lányom is, szóval egy jó időre még elteheted ezt az izét, ha egyáltalán majd akarod használni. Nem javasolják.
2011. dec. 27. 17:45
 18/35 anonim ***** válasza:

Pontosítás alatt pont azt értette a 8as válaszoló, amit te nem értettél. Igen, ez nem járóka! Bébikomp! Amit a beteg gyerekek segítéséhez, fejlesztéséhez találtak ki. Ami azt jelenit, h az egészséges gyerekeknek nem tesz jót! Mert hegyező járása lehet tőle, mert a lábujjával tolja benne magát és ahhoz szokik hozzá, és nem lesz meg időben a megfelelő egyensúlyérzéke sem, mert a komp oldala miatt nincs meg a szem-láb kontaktus és nem érzékeli megfelelően. Meg kitudja milyen rossz hatása van még...

Szóval eszedbe se jusson 14hetesen! De szerintem később is elfelejtheted. Nem is értem Magyaro-n miért nincs még betiltva.

2011. dec. 27. 17:46
 19/35 anonim ***** válasza:

Nem!!!!!

Gyógytornászt, ortopéd orvost, elég sok gyerekorvost megkérdeznéd, azonnal kidobatnák.

NEM, ártalmas a babáknak. Ha jót akarsz a gyerekednek nem teszed bele sose.

Akkor se ha már ül. Olyan mozgásra készteti, amire nem érett. Jobb neki a földön brekegés, és nézelődés.

És nem bántásból írom, csak tanács, én is annak kaptam konduktor anyóstól, hogy jobb ha nem veszek ilyesmit. Tedd le a picit a földre puha szőnyegre, sok színes játékkal, amik izgik neki, és azokkal jól el lesz.

2011. dec. 27. 17:47
 20/35 anonim ***** válasza:

A "nemértős" vagyok. Mint már leírták ez nem járóka, hanem bébikomp. A járókának nincs köze az üléshez:-)

Mi most aptunk egy nagyon cukit karácsonyra, beletettem a kicsit, 6 hónapos, benne volt 7 percig ki akart jönni, kivettem. Sokan vannak ellene sokan dicsérik. Én úgy vagyok vele, hogy ha majd tényleg tud ülni néha néha beleteszem (ha már itt áll nekem a sarokban)Nyilván nem abban fog felnőni, használva lesz ahogy a hinta is, a pihenőszék is...és a többi dolog is.

2011. dec. 27. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!