Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tehetem járókába a 14 hetes...

Tehetem járókába a 14 hetes babámat?

Figyelt kérdés
Jól tartja a fejét és a forgolódást is próbálgatja, ez csak egy egyszerű kérdés, nem kell leugatni a fejem, csak kérdezek, nem cselekszem:)
2011. dec. 27. 17:11
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem meg, mert sok felvetés volt ezzel kapcolatban, és mindenki tiltakozik, lassan már semmit nem használhatunk, amiben annak idején mi felnőttünk, merthogy akkor ez járóka volt és bizony sokat csücsültünk benne,tudom most már mindenki tökéletesen neveli gyermekét, mégis ennyi beteg gyerek nem volt régebben. Természetesen eszemben nincs beletenni a gyerekemet a bébikompba-----szó ami 10 éve nem is létezett----- de ki fogja próbálni valamikor később.

Pihenőszékünk van, délelőtt 15 percnél tovább nem marad benne, többnyire játszószőnyegen játszunk, csak hogy mindenki megnyugodhasson. Még egy dolog: nagyon köszönöm a válaszolók türelmét, de mint írtam---csak egyszerű kérdés--- nem álltam a babyval a bébikomp felett és vártam a válaszokat, hogy tegyem be vagy sem:)))) Minden jót!

2011. dec. 28. 10:26
 32/35 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szörnyen buta vagy. Nem az a lényeges, hogy mit hogy hívnak ma és hogy hívtak régen. Az ember bír egy úgynevezett józan paraszti ésszel, és eszébe sem jut, hogy egy ilyenbe 14 hetes (!!!) kisbabát beletegyen. Ha 0 információja és tapasztalata van is a csecsemőgondozás terén, akkor sem! Nem is értem, hogy hogy jutott ilyen gondolat eszedbe, de örülök, hogy nem vagyok a fejedben. :-(
2011. dec. 28. 10:51
 33/35 anonim ***** válasza:

18:23-as hozzászólásodra: a járókában lehet járni, a baba megkapaszkodik a rácsokban (ha fa járókáról van szó), és tud lépegetni. Kapaszkodás nélkül is van hely ellépkedni az egyik oldaltól a másik oldalig.

[link]

Az már más kérdés, hogy ebben sem tartjuk hosszútávon a gyereket, viszont nagyon jó szolgálatot tesz, ha biztonságban kell tudnod a gyermekedet, amíg más dolgod van (főzöl, felmosol, porszívózol, kimész a postaládához, stb.).

2011. dec. 28. 10:57
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

régen járókának hívták??? nem tudom, honnan szedsz ekkora baromságokat? régen a bébikompot holdkompnak hívták...

én anyukám például nem ültetett bele mert már akkor tudták az orvosok, hogy ez nem jó, 30 éves vagyok (sok orvos van a családban...)

szóval nem tudom miért próbálod belemagyarázni a nemlétező dolgokat, de tudod mit, majd ha úgy gondolod, hogy itt az idő, akkor ültesd bele a lányodat nyugodtan!

2011. dec. 28. 14:38
 35/35 anonim ***** válasza:
65%
Én 31 vagyok,és nálunk is holdkompnak hívták...én és az összes rokongyerek abban nőttünk fel.
2011. dec. 28. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!