Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedvenc babaruha márkád? És...

Kedvenc babaruha márkád? És lelőhelye? :-)

Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van még olyan ruhanemű, amit nem Kínában gyártanak??? :-D

A Tesco-s F&F szuper minőség, nagyon jól bírják a mosást, és még árban is elfogadható - akciósan meg különösen!

Azok, amiket a kínaiban veszel, na azok tényleg sz@rok, nyikorognak...

2012. márc. 2. 23:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, kínais alatt azokat értettem.
2012. márc. 2. 23:29
 13/15 anonim ***** válasza:
George, Next, H&M, C&A, Junior J, Disney, F&F leginkább turikban, néha újonnan bababoltból veszem. Nem szeretem a multikat de az tesco-s ruhák tényleg jók, ezt le kell szögezni, meg hát általánosítani sem szabad ugyanis én az Adidastól meg Niketól eddig csak olyan babacipőt láttam,ami nem tartja a bokát és ezt járó babának tervezték, divatcipő, nem is értem, miért nem gyártották mondjuk kosaras fazonra és akkor a bokát is tartaná...
2012. márc. 3. 00:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Falun élőnek,akinek leghamarabb egy Tesco van a közelében a méregdrága bababoltokon kívül, az F&F az márka. Én nagyon szeretem, a legtöbb ruhája onnan való. Vállalkozó vagyok,megtehetném,de fölöslegesnek tartok bodyért 1000Ft fölött fizetni,amikor a másik csomagban kijön 500Ft-ra. Múltkor turiban találtam egy iszonyat jó Zara ruhát a lányomnak 500Ft-ért. Ki kell fogni. :)
2012. márc. 3. 08:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is turizok, pontosabban turizNÉK mostanában, csak bezárt az egyetlenegy jó turi nálunk, a többiben meg nincs babaruha :(
2012. márc. 3. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!