Kedvenc babaruha márkád? És lelőhelye? :-)
Szintén H&M; szoktunk kapni tesco-s F&F-et is, nagyon jók azok is.
Kedves első "válaszoló",
nekem 4 testvérem van. Mi most jól állunk, de ha ők oda kerülnek hogy családot alapítanak, nem biztos, hogy ők is megengedhetik maguknak. Pénzt vagy új dolgokat nem fogadnának el, viszont így nem kell majd azon görcsölniük, hogy be merjenek-e vállalni egy babát. Emiatt nem csak ruhából, de másból is minőségit veszünk. Nem feltétlenül drágát, de minőségit.
A márkás ruha nem egyenlő a kényelmetlennel. Vannak márkás rugik és body-k és, én azokat szeretem.
Köszönöm mindenkinek!:)
Kedves első! Most mondtál egy olyat, hogy jajj! Már ne is haragudj, de akkor a te felfogásod szerint a minőségi étel sem fontos, mert úgyis kisz*rja a gyerek. Szerintem ez nem igazán méltó hozzáállás egy élethez.
Ja, és a minőségi ruhára gondoltam, annak van neve, ez a márka. Ezt lehet használtan is venni.
Nyilván nem fogok a gyerekemnek kínais, műszálas ruhát venni, aminek az árán veszek jobbat. (pl nem 1 kínais helyett egy minőségi használtat, vagy 2 kínais helyett 1 új márkásat)
Mellesleg, ha ez nem volna elég :) Nálunk pl. folyamatosan vannak mosásban a ruhák, és ha 2 hónapig hord egy méretet, a minőségi 2 hónap múlva is szép, míg.......a kínaisról nincs tapasztalatom, csak felnőtt ruhában, de te biztos tudod, hogy néznek ki.
És nem csak a műszál, az igénytelen varrások, hanem a mérgező, rákkeltő festékanyagok és......na be is fejezem.
Szóval köszi mindenkinek!
Kedves négyeske!!Az első vagyok.
Ezek szerint félre értettem a kérdést.
Ha a Tesco gazdaságos F&F és a H&M márka,akkor azokat tényleg érdemes megvenni.
Nálam a márka nem a kína tucatnák kezdődik.
Kedves kérdező!
Amit ajánlgatnak az F&F mint márka ,az kínai tucat müszállal.
Brendon, Mamas&Papas, és valóban, én is szeretem a tescoban kapható babruhákat. H&M-ben inkább a gyerekruhák tetszenek, de az egyelőre nem érint. :))
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!