Szinte bármelyik, ami PAMUT! Én nagyon szeretem a scampot, elég drága is. Bababoltokban található. A tescos F&F is nagyon jó márka, illetve a cherooke.
2012. febr. 20. 09:52
2/14 anonim válasza:
Én is szeretem a Tescos babaruhákat.
S a C&A babaruháit is - főleg a nadrágokat, mert állítható a derékméretük, így sokáig tudunk egy-egy nadrágot használni.
Ja és a Kikben is vettem pár tök jó babaruhát. A felnőtt ruhákat ott nem szeretem, de a babaruháik szerintem nagyon jók.
2012. febr. 20. 09:55
3/14 anonim válasza:
A C&A ruháit nagyon szeretem, illetve a nexteket. A H&M is nagyon jó szerintem, de igaziból bármit megveszek, ami pamut, és jó minőség.
2012. febr. 20. 09:56
4/14 anonim válasza:
Én is szeretem a Tescos ruhákat, csak kicsit nyúlik. De attól meg nagyon jók. A másik kedvencem a H&M. Igaz, drágább, de sokkal jobb a minősége. Nem nyúlik, nem bolyhosodik.
2012. febr. 20. 10:01
5/14 anonim válasza:
A C&A ruhákat nagyon szeretem én is, bár én még nem vásároltam ott (pedig 3 kuponom is van), de a baba látogató rokonok barátok nagyon sok C&A kis ruhát hoztak és nagyon jó minőségű, szép darabok.
Jók a Tescosok is, bár ott csak bodyt szoktam venni, én szeretem a Cactus Clone baby ruháit is. A scamp is jó, abban annyi nem tetszik, hogy lányom 74-es ruhákat hord, de onnan kell 80-86-os, hogy jó legyen rá.
2012. febr. 20. 10:03
6/14 anonim válasza:
Mi is majdnem mindent Tesco-ban vettünk, mikor pici volt. (Cherokee, F&F, sima Tesco-sak is, Disney...)
Auchan-os In Extenso cuccokból is vannak jó dolgok.
(Már elmúlt 2 éves, mostanában leginkább vaterán keresgélem az általa kedvelt rajzfilmfigurás ruhákat, ezeknek örül:-))
2012. febr. 20. 10:11
7/14 anonim válasza:
Bodyból a legjobb a Scamp-os, de mindig egy mérettel nagyobb kell belőle mint a mit hordotok, én teszveszen szoktam venni használtan, teljesen újszerűen. Nagyon sokáig hordhatóak, nem bolyhosodik, nem fakul, és nem nyúlik, mint a Tescos-ak. Az F&F viszont jó márka, amit még szeretek az a C&A és a H&M. Én nem nagyon szoktam újonnan ruhát venni, csak cipőt, mert az fontos, hogy ne eljárt cipőt használjon.
2012. febr. 20. 10:44
8/14 A kérdező kommentje:
Épp akartam kérdezni, hogy érdemes-e megvenni újonnan, mert a teszveszen 5-6 darabot meg tudok venni egy új bolti body árából...
2012. febr. 20. 10:47
9/14 anonim válasza:
Ó az tök jó. Én nem találtam még olyat, hogy így megérte volna. Én újonnan veszem általában 500 ft per darab áron a bodykat. Nekem így megéri.
2012. febr. 20. 11:04
10/14 anonim válasza:
Én body-ból újakat vettem, de más ruhák ebay-ről vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!