Mi a kedvenc időtöltésetek anyukák?
szia
nekem a kedvenc időtöltésem 22 hónapos kislányom :)
szeretek sütögetni mostanában, tegnap például kitaláltam hogy én kürtőskalácsot fogok sütni,.férjem asztalos így csinált fából hengereket amire feltekertem a tésztát és kisütöttem nagyon fincsi volt :)
a másik kedvenc időtöltésem mostanában a frizura és smink nézegetés a youtubon, igyekszem vmi újat felmutatni magamon próbálom magamat kordában tartani ..
másik kedvenc időtöltésem,kicsit takarítás mániás vagyok ha kell ha nem mindig csinálok vmit..
és utolsósorban a bicajozás!
felpattanunk a bringára a lánykámmal már ha nincs minusz odakint és megyünk átszeljük a várost, imád hátul ücsörögni nekem meg legalább mennek le a kilók :))
és neked mi a kedvenc időtöltésed kedves kérdező??
Olyanra gondolsz, amiben a gyerek is részt vesz?
Rajzolgatás, festegetés, gyurmázás, mese olvasás, homokozás...
Egyedül: alvás, olvasás, kreatív hobbi...
Sziasztok!
Az én kedvencem a bicajozás,olvasás,szotyizás.Szeretem még nézni a viasat history,discovery stb.csatornákat.
:)alvás..vagy csak lesni ki a fejemből..:)
Próbáltam már olvasni is,mert a babám születése előtt rengeteget olvastam..de azóta,mire kinyitom a könyvet,a kicsikém tuti felébred..úgyhogy csak bambulok kicsit...
Sorozatokat nézek: csk1, kóreai sorozatok(kirház titka, painter of the wind...) odaát, vampirediaries.
Olvasok: W. Fable, L.K.Hamilton,
"tanulok", szeretek főzni, sütni(most is házi pitét eszek, mert eszembe jutott sütöttem egy adagot)
Az állataimat ellátni, vagy csak nézegetni őket, kint tenni-venni körülöttük az udvaron. Hihetetlen, mennyire feltölt energiával. Szerintem már becsavarodtam volna nélkülük...
Amúgy sokat olvasok, általában szoptatás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!