Melyik a kedvenc Babylove (dm sajátmárka) terméked?
A kislányomnak volt már Dm-es pelenkája,és babaápolója. Jelenleg törlőkendőt ezt használjuk,és kanala is Dm-es van. A fogkrém és a fogkefe is Dm.
Mindegyikkel teljesen elégedett vagyok!
Cumisüvegről,és játékról nem tudok nyilatkozni.
pelenkát utálom (egyik gyerekemnek se volt jó)
törlőkendő most beválik, tényleg jó, mindig ezt veszem, de az első babámnak érzékeny volt rá a bőre
bőrápolókat nem szeretem, túl érzékeny a babáim bőre
kanál nagyon klassz!!!!
bébiétel annyira nem
cumisüvegünk volt, az is jó volt
tápszer nem volt jó, mert csomós maradt mindig, bármit csináltam vele, és az íze se jött be
más nem jut eszembe
A pelus az jó, nálunk elég sokat bírt ki.3 hónapos a csajszikám.....
A cumis üveget imádjuk, ha másból adom a teát kiakad:-))
A popsi törlöt is szeressük nagyon, meg az eldobható pelenkázó alátét is nagyon szuper.Összeségében mi szeretjük a Dm-es motyókat.
Nekem a kanalakról az jutott az eszembe, hogy nem bírják a mikrós sterilizálást. Össze-vissza kanyarodtak, kiegyenesedtek az Avent edényben, még az a szerencse, hogy nem folytak szét:) Szerencsére nem drága, vettem másik készletet, mert szerintem ennek a legjobb a formája.
Ezen kívül használjuk az úszópelust, kaki még nem volt a vízben, ezért nem tudom, hogy azt megtartaná e, de bajom nincs vele. Aztán a fogkrém is DM-es, lányom szereti, tápszere is az, soha nem volt gond vele, a bébiételek is finomak.
Ha jól emlékszem ennyi, de biztos van még amit használunk-használtunk. Én nagyon szeretem a Dm-et minden téren, jó a pontgyűjtő akció, hozzánk közel van, kedvesek az eladók, stb.:)
Ja, múlt héten vettem sűltkrumpli fűszert és babakekszet, azok is jók voltak, bár lehet, hogy ezek nem saját termékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!