TKI Ibolya kérdése:
Mi a véleményetek a dm-es babylove maxi 4-es pelusról?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 13:25
1/10 anonim válasza:
Kiváló pelus, szerintem. magas derékrész, pamutos és jól körbefogja mindenhol. még soha nem volt balesetünk vele és 25%-os kuponnal az ára is jó. ez ugye a dm-es és nem a rossmannos pelus? csak mert utóbbit nem próbáltuk, de mindig keverem a két márkát
2/10 anonim válasza:
Én a 3-as méretig csak azt tudtam használni,nagyon jó volt,minden igényt kielégített. Aztán ahogy közeledtünk a kb. 7 kilóhoz,(akkor még a 3-ast használtuk),már nem bírta az éjszakákat. Reggelre mindig atütött a bodyn is a pisi. Váltanunk kellett.Azóta sajnos nem használom,pedig az ára tényleg jó kuponnal.
3/10 anonim válasza:
szerintem tökéletes.
(a 3as nekünk se bírta már a pisi mennyiséget, amikor kg alapján még jó lett volna, akkor váltottunk 4esre, azóta nincs vele gond.)
4/10 anonim válasza:
Mindig olyat veszek, ha nincs másra kupon. Az is közrejátszik benne, hogy kapok egy papírdobozt is hozzá, amiben lehet játékot tárolni :)
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem kell jobb.
Eleinte több félét használtunk, de már régóta csak ezt (pedig már az xxl-es ami 30 kilóig jó - de már 18kg ok)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megvettem kipróbáltuk és nagyon jó!
2011. dec. 16. 14:15
7/10 anonim válasza:
Messze felülmúlja a többi pelenkát! Nagyon megvagyunk elégedve vele! Egyszer sem történt baleset :o)
8/10 anonim válasza:
Teljesen jó, mint általában a DM dolgok.
9/10 anonim válasza:
Szerintem minden márkába büdöset ..... a baba.
10/10 A kérdező kommentje:
Az előző véleményem tartom, de azért nálam a pampers a nyerő.A dm-es pelussal már kétszer is volt ,hogy kifolyt a kaki vagy a pisi.Ennek ellenére biztosan fogok még vásárolni belőle.
2011. dec. 22. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!