Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a kedvenc Babylove (dm...

Melyik a kedvenc Babylove (dm sajátmárka) terméked?

Figyelt kérdés
pelenkák, törlőkendők, babaápolók, cumisüvegek, kanalak, játékok...vagy akármi ami Babylove
2011. dec. 16. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

úszópelus

tápszer

tejpép

fogrém fogkefe

régen bébiétel

elején újszülött pelus

ezeket használjuk/tuk mindegyikkel meg vagyok elégedve

19 hós fiú anyukája!

2011. dec. 16. 21:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét! Tulajdonképpen azért tettem fel a kérdést, mert megdöbbenve olvastam egy termékeket tesztelő oldalon (tudatos vásárló), hogy a Babylove termékek minden téren szinte a legjobb minősítésű babatermékek! Messze győzött a törlőkendőtesztje, legutolsó a helyen a Nivea baby a benne lévő irritáló anyagok miatt! A babafürdetők közül pedig a kőolajszármazékot tartalmazó Johnson's vesztett...természetesen a Babylove abban is magasan győzött. Elgondolkoztató...nem minden estben a legdrágább a legjobb, az biztos! Pelenkák közül pedig a Pamperst nagyon leminősítették (ezt mondjuk az állatokon való tesztelések miatt). Érdekes!
2011. dec. 17. 09:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

nemtdnád eetleg belinkelni ezt az oldal!Én is szívesen elolvasnám!

Sztem is jók a babyloves-os termékek!

Én jonsonst sohanem használtam mert tudtam,hogy tele van kőolajszármazékkel!

2011. dec. 17. 12:21
 14/15 A kérdező kommentje:
2011. dec. 17. 12:47
 15/15 A kérdező kommentje:
De a legdurvább az, hogy még a Neogranormon cuccokat is magasan veri a Babylove...(törlőkendő, krém) ezt nem gondoltam volna! Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gyógyszertári cuccok is tele vannak kőolajszármazékkal! Szóval én a fehér Babylove Sensitive termékeket ajánlom egy újszülöttnek! Jobb mint a gyógyszertári!
2011. dec. 17. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!