Eszik itt valakinek a babája Dm Babylove tápszert?
én adtam/adok jelenleg is issza (de mint tejitalt 15 hós)
Jónak mondható és az ára is elfogadható
milyen idös a pici?
én annak idején mikor még pici volt minőségibbet vettem /Hipp1,2 ,3 aztan váltottam másra
Nekem az ikreim csakis ezt ették,most már kezdünk átváltani a 3asra,így mondjuk néha veszek nekik más márkából banánosat. De a minőségével nincs gond, ez tévedés. Német márka, sztem nyugodtan lehet bízni a német minőségben! Nem kínai vagy ilyesmi. Sőt, nekünk ez az egy volt,ami nem fogta meg a babáim hasát. A tejpépjei pedig cukormentesek,így én azt is szívesen megveszem.
Innen jut eszembe egy kis off: láttam már nem egy olyat,hogy egy anyuka a legdrágább tápszert akarta adni a babájának,mert biztos az a legjobb...aztán hozzátáplálásnál meg elkezdte adni a cukros (pl. Kecskeméti) bébikajákat meg gyümiket. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy inkább abban kell óvatosabbank lenni, a kapható tápszerekkel nincs semmi baj,míg szemétbe való bébikajával igencsak találkozni...
Ja, és az üvegeseik is cukormentesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!