Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a kedvenc babaruha...

Melyik a kedvenc babaruha márkád, és miért? Hol szoktad venni?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanád egy várandós anyukának,hogy ha vásárolni megy, azt a márkát bátran válassza?
2012. febr. 20. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha budapesti vagy: a Minimanóban sajnos a magyar termékek nagyon silány termékek, én ahányat vettem, szinte pár alkalom után kiszakadt, szétszakadt, leesett róla a patent, pedig nem erőltettem.

A Brendon termékeivel maximálisan elégedett vagyok, szuperjó minőség, és szerintem semmivel nem drágább, mint más bababolt ruhái.A C&A rugdalózói mind szöszöltek sokáig, de tény, hogy jó áron vannak. A H&M jó áron van és viszonylag jó minőség. Én a Tesco-s ruhákkal nem vagyok elégedett, azok is pillanatok alatt kibolyhosodtak. A zokni, a plüss rugi.A pamut body-k azok jók.

2012. febr. 20. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:

F&F, Cherokee, Next, H&M, Scamp.

Melegítőkből adidas, nike, puma.

Neten szoktam vásárolni még (next-et), bababoltban a Scampot, vagy rendelek zsákbamacskát, így 650 Ft egy Scamp body. Nike, adidas, ilyeneket vaterától. F&F, Cherokee, azt meg tudod. :)

2012. febr. 20. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Next,H&M,C&a,Vogele,Decatlon,Mark and Spencer,ezek jó márkák,és angol turikban rengeteg vagy új,vagy szinte új ilyen márkájú babruhák vannak.A H&M,C&A?Decatlon,Vogele ruhái nem annyira drágák mint a másik kettő újonnan sem.Nagyon jók ezek a ruhák sokáig bírják,nem szöszölődnek,nagyon szépek,jó az anyaguk.A Tescoban is szoktam venni Disney,és F&F-es márkájút,de az F&F nem annyira strapabíró.A Scamp is nagyon jó,bár tényleg drága,viszont a Scamp zoknik nem drágák,és nagyon jó minőségűek,nem nyúlik,nem szöszölődik.
2012. febr. 20. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Amit a legjobban szeretek, az a H&M L.O.G.G.
2012. febr. 20. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!