Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tároljam a kinőtt...

Hogyan tároljam a kinőtt babruhát?

Figyelt kérdés
Van még 2 tesom meg majd lehet hogy nekünk is lenne később még egy baba.Padláson tudnám tárolni hosszabb időn keresztül. De nem tudom hogy mibe? Ki vannak mosva de mielőtt eltenném akkor vasaljam is ki?

2012. jan. 6. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Nehogy kivasald! Szerintem tiszta fölösleges lenne, úgyis használat előtt ki fogják mosni, mindenesetre úgy tárold, hogy semmi ne tudjon belemenni(egér). Ha pedig ez nem megoldható, kérdezz rá a tesóidnál, illetve szüleidnél, nekünk mindig ide hoztak mindent férjem testvérei.
2012. jan. 6. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Én vasalni nem szoktam, mivel úgyis valamennyire gyűrött lesz, és használat előtt ki is lesz mosva újból. Tárolásra a jyskben szoktam venni ilyen zacsit:

[link]

2012. jan. 6. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne vasald ki, ahogy az előttem szólók mondták, úgyis ki lesz még 1x mosva használat előtt. Én az Ikea-ban vettem kartondobozokat és azokban tárolom a szekrény tetején.
2012. jan. 6. 12:35
 4/8 Kerria ***** válasza:

Én az előttem szólóhoz hasonlóan IKEÁS kartondobozban tárolom, jó strapabíró, de azon belül én még zacsizom is őket, az szerintem jobban védi a por ellen.

Szépen össze kell hajtogatni, vasalni nem kell, mert egyrészt összegyűrődik, másrészt kimossák majd úgyis használat előtt.

Ezenkívűl én még szortírozom is, külön-külön body, tipegő, zoknik-harisnyák-sapik-kesztyűk, kabátok, stb.

2012. jan. 6. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Kimsotam, és zacsiba raktam,és le van ragasztva,hogy ne érje alevegő,így talán kevésbésárgulnak be a fehérek. Egyelőre az ágyneműtartóba van, de nemsoká érkezik a kistesó,nem kelett sokáig így tárolni.
2012. jan. 6. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én vákumos tárolózsákban tárolom, nem olcsó sok belefér, ki kell szívni a levegőt belőle,de nekem nagyon kevés a helyem, viszont a padláson gondolom van bőven hely , én zacsikba raknám, majd bedobozolnám.
2012. jan. 6. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Én eurós boltban vettem kb 50*70-es vákuumzsákokat amikből porszívóval ki lehet szívni a levegőt.Van vagy egy tucat, mert mi a spájzt használjuk gardróbnak ami kb 2 m2.Szépen kimostam, összehajtogattam őket és miközben szívtam ki a levegőt belőlük, próbáltam egyenletesen ellapogatni a zsákot.Így légmentesen zárva vannak.

Ugyanígy tároltam a nagyobb ruháit is a lányomnak, most nemrég vettem elő egy zsákot ami már jó rá és mikor kinyitottam, kellemes öblítőillat lett, így még frissek is maradtak, mosnom sem kellett őket csak kivasaltam és mentek a szekrénybe:)

A saját ruháinkat is így tárolom és csak az aktuális szezonra valók vannak elöl a többiből kiszívom a szuszt:)

2012. jan. 6. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy a patentokat patentold be, különben ott maradhat a rozsdás nyoma a ruhán.
2012. jan. 6. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!