Hogyan tároljam a kinőtt babruhát?
Én vasalni nem szoktam, mivel úgyis valamennyire gyűrött lesz, és használat előtt ki is lesz mosva újból. Tárolásra a jyskben szoktam venni ilyen zacsit:
Én az előttem szólóhoz hasonlóan IKEÁS kartondobozban tárolom, jó strapabíró, de azon belül én még zacsizom is őket, az szerintem jobban védi a por ellen.
Szépen össze kell hajtogatni, vasalni nem kell, mert egyrészt összegyűrődik, másrészt kimossák majd úgyis használat előtt.
Ezenkívűl én még szortírozom is, külön-külön body, tipegő, zoknik-harisnyák-sapik-kesztyűk, kabátok, stb.
Én eurós boltban vettem kb 50*70-es vákuumzsákokat amikből porszívóval ki lehet szívni a levegőt.Van vagy egy tucat, mert mi a spájzt használjuk gardróbnak ami kb 2 m2.Szépen kimostam, összehajtogattam őket és miközben szívtam ki a levegőt belőlük, próbáltam egyenletesen ellapogatni a zsákot.Így légmentesen zárva vannak.
Ugyanígy tároltam a nagyobb ruháit is a lányomnak, most nemrég vettem elő egy zsákot ami már jó rá és mikor kinyitottam, kellemes öblítőillat lett, így még frissek is maradtak, mosnom sem kellett őket csak kivasaltam és mentek a szekrénybe:)
A saját ruháinkat is így tárolom és csak az aktuális szezonra valók vannak elöl a többiből kiszívom a szuszt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!