Ha olvasol egy könyvet vagy interneten valamit. Kinek hiszel a könyvnek vagy a védőnőnek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 16:57
11/16 anonim válasza:
9-es vagyok: igen, a napirendet a babám alakította ki, nem én :-) Tehát ha úgy vesszük, most is igény szerint szoptatok :-)
12/16 xStefix válasza:
Pontosan!
Csak mert sokan azt hiszik, ez (már) nem az, pedig de igen. :)
13/16 anonim válasza:
Én mindig anyumat kérdeztem, soha sem a védőnőt. Benne megbízom, a védőnőben nem, mert nálunk olyan a néni :( Ha anyumat nem érem el, akkor a gyerek dokinénit, ő 100x kedvesebb, mint a védőnő.
22F
14/16 anonim válasza:
A mi védőnőnk eddig még csak hülye ötleteket adott. Ha valami érdekel, utánanézek a neten vagy könyvekben, és megkérdezem anyukámat. Aztán a kapott infókból összerakok valamit. Eddig még bejött :)
15/16 anonim válasza:
Amikor terhes voltam, annyi hülye tanácsot adott a védőnőm, hogy csak na! Amikor megszületett a babám (koraszülött), akkor is ellátott sok "okos" tanáccsal! Sokszor egyikre sem, se rá,, se az olvasottakra, hanem inkább az anyai ösztöneimre hallgatok, az még nem hagyott cserben! Ha meg a védőnő jön, és mond valamit, akkor bólogatok rá, és úy teszek, mintha megfogadnám a tanácsát! Elég sokat idegeskedtem a védőnő miatt, amikor terhes voltam, neki is köszönhetem, hogy koraszülött lett a babám! Hogy miért? Pénteki nap volt, amikor felhívtam, hogy 136-os vérnyomást mértem, ez gond-e! Azt mondta, nem, nem gond, majd ha 140 fölé megy, akkor lesz gond! Kérdeztem tőle, azért bemenjek-e a dokihoz! Ha értelmes lenne, azt mondta volna, hogy mivel hétvége lesz, a biztonság kedvéért menjek be! Én hülye meg megnyugodtam, hogy ő azt mondta, hogy ne aggódjak! Erre, még aznap este újra mértem, és 180-as volt a vérnyomásom! Irány a kórház, ahol baj baj után jött, a következő pillanatban meg már a műtőasztalon voltam! Ha délelőtt bemegyek, lehet még nem lett volna ekkora a baj! Úgyhogy nekem mondhat a védőnő bármit, meghallgatom, a másik fülemen meg kiengedem! És nem azért mert bunkó vagyok, csak nem bízom meg benne!
16/16 anonim válasza:
Leginkább anyámnak és anyósomnak.
A védőnőnk soha semmit nem mondott, hogy mit és hogyan...
A doki sem. Ezért inkább anyám segítségét kértem. Ő már tutira tapasztalt a témában.
A könyvet/netet azért nem szeretem, mert abban általánosítanak. Márpedig a gyerekek nem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!