Hol tudok használt autósülést venni, ami nem a teszvesz, vatera, expressz, babaszoba.hu?
1. vagyok. Akkor ezek szerint a kérdésed inkább arra vonatkozik, hogy neten kívül milyen lehetőségek vannak... Jól értem? Mert akkor vannak a bizományi babaüzletek is, ahol többek között egész jó minőségben találsz autósülést is. Általában nagyobb városokban találsz ilyen üzleteket.
Csak zárójelben jegyzem meg, én azért ajánlottam a jofogas.hu-t, mert én ott adtam el az autósülést illetve a babakocsinkat is, bocs az off-ért.
Outletben kapsz jóval kevesebbért, újonnan. Pl.
babyoutlet.hu
Nem tudom, merre laktok, de pl. mi ma vettünk babakocsit a Soroksári úton lévő outletben, 50ezer ft-al olcsóbban, mert kifutó szín. Ez amúgy a Brendon outlet áruháza. Ülést is néztem, ami a Brendonban 30-50 ezer, itt 20ért megkapod, csak mert a színe már "kifutó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!