Van olyan pelenka, amelyik megfogja egy expressz gyorsaságával érkező anyatejes kakit?
Hát nem nagyon. A Pampers biztos nem, az vékony is, nekem abból sokminden kifolyott alul-felül. A DM-es jobb, mert magasan záródik. Legjobb a Libero volt, első gyerek sokat kakált és nagyon sokat pisilt, nála ezt használtuk, de a Huggies is jó még, azt is próbáltam. Második gyerek szerencsére nem kakált olyan sokat.
Jó tanács: a seggét sose emeld magasan a levegőbe, enyém végigfosta a szőnyeget teljes hosszában.
3 hónapos a kisasszony, 3-as méretű a pelus.
Kipróbáltuk már a Liberot, Pamperst, Huggiest és a DM-est. Mindegyikből folyt a kaka, annyi különbséget találtam közöttük, hogy valamelyiknél a háta közepétől a térdéig, valamelyiknél a nyakától a combjáig volt tiszta fostos a gyerek. A lényeg és a kakafolt mérete ugyanaz, csak az elhelyezkedés volt változó.
Nálunk meg pont a sleep and play ami nem fog semmit. Örökösen sz*rban úszik a gyerek, képes a tarkóján a haját is összetojni:-)
Ami most jó talán rossmanos BABYDREAM öko pelus, 3-as méretet használunk, ebben benne marad minden cucc, jó magasan záródik.
-pip-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!