Hogy név ki nálatok a babaszoba?
Képet nem tudok feltenni, mert nem fényképeztem le, de leírom hogy néz ki :)
2 hosszú fala van. Az egyiken van a radiátor, pelenkázó, pelenkakuka, dobozos pelusok, meg 3 polc a falon. A másik oldalon van a kiságy meg egy szoptatós fotel, egy állópolc, meg az ajtó. Itt nincs a falon semmi. Az egész szoba lila és pillangós dekoráció van benne.
Négyzet alakú.
1. oldal ablak.
Szemben lévő oldal: ajtó, kiságy, kiságy fölött polc.
Közöttük az egyik oldalon játékos polcok, a másik oldalon ruhás szekrények.
De gyönyörű szoba.
Megkérdezhetem hogy hol vettétek azt a virágos tapétát? Drága volt?
Igazán szép szoba, ízléses és lányos, nekem nagyon tetszik. Nálunk most készül a gyerekszoba, de a mi lányunk már 14 hónapos. Szintén tetőteres szoba lesz. Diego-s virágos padlószőnyeg lesz (lilás-bordós), ehhez illő bordó árnyalatú falszín, a plafonrész pedig halvány sárga. Nálunk már helyet kap könyvespolc is, ami azt szeretném, ha bemutató polc lenne, tehát a könyvek fedőlappal kifele lennének kitéve, hogy ne a gerincüket lássa a lányunk. Ilyesmi, nekem ez nagyon tetszik (és neki rengeteg könyve van):
De nálunk nem tud ilyen magasra nyúlni, mert tetőtérben az alacsonyabb falrészre fogjuk tenni, de ez nem is baj, mert egyedül is eléri majd a könyveket.
És egy ilyen kép kerül még a falra:
Már megvettem hozzá a gombokat ebay-ről, vásznat még a Lidl-ben vettem pár hónapja csak úgy. Annyi különbség lesz, hogy nálunk a virág szirmai különböző színűek lesznek, így a színeket is tudjuk majd tanulni. A lányunk odáig van a gombokért egyébként, biztos, hogy tetszeni fog neki ez is.
Egyelőre ezek vannak tervbe véve, de biztosan jönnek még ötletek, mikor kész lesz a szoba (remélem ezen a hétvégén :-)).
Én vagyok aki linkelte a képeket. Közben megtaláltam az oldalt, ahonnan rendeltem a tapétákat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!