Fiu szobába jo diszitésnek a micimackos bordür és a micmackos matricák? A 7 honapos babám szobájába gondoltam. Nálatok miyen a babaszoba?
Micimackó tényleg uniszex és kicsit furi is.Én 21 écig azthittem,hogy Micimackó fiú,erre kiderült,hogy ő nem Mici,hanem Cicimackó XD
Amúgy unokahugom szobája is micimackós,a függönytől kezdve a nem is tudom micsodán át minden:D
Álmaim fiúszobája nem is tudom.Hát ha majd más nem jut eszembe akkor Micimackó,de azt nem szeretném,mert eddig akárhány babaszobát láttam az mind Micis volt.Na jó feladom,fogalmam sincs milyen lenne ha fiam lenne,annyira lányos vagyok,hogy biztos lányom lesz:D
És ha tényleg lányom lesz akkor ő lesz az én kis angyalkám angyalkája
[link] ő ott lent az a baba:)Nagyon szeretem ő Happy Berry,egy híres japán képregényírónő divatmárkája.Szerencsére nagyon jó a kézügyességem ezért könnyen fog menni a falrafestét és valószínű,hogy fogok majd varrni párnákat,az ágyneműjére logókat,bútort fogok készétíttet Hapyy Berryvel,a lámpíbúrával leszek lehet gondban de még megoldom:)
Szerintetek gáz Happy Berry?Nem mintha elvetném az ötletet ha szerintetek az lenne csak érdekel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!