Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha étcsokit robotgépben...

Ha étcsokit robotgépben megdarálom szép lenne torta tetejére díszítésnek? Csinálta már valaki így?

Figyelt kérdés
Vagy inkább reszelgessem reszelővel? Ez sokkal macerásabb, azért is mert elég nagy mennyiségre lenne szükségem. Jó lenne késes robotgéppel letudni :)
2010. okt. 14. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a robotgép kenhető csokimasszát csinál belőle. Hűtsd le és reszeld le nagylyukú reszelőn, nem tart sokáig :)
2010. okt. 14. 13:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Hú akkor jó hogy megkérdeztem köszi!!!
2010. okt. 14. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Reszelő, vagy éles késsel nagy forgácsok :)
2010. okt. 14. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:
A reszelő gyorsabb. Szerintem inkább reszeld
2010. okt. 14. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Súrlódástól megolvad. :D
2010. okt. 14. 14:19
 6/7 Kriszti83 ***** válasza:
100%
Így van, inkább jó hidegen reszeld le.
2010. okt. 14. 15:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Hát arra nem is gondoltam hogy megolvad de tényleg van benne logika :) De jó hogy megkérdetem mielőtt a méregdrága 70%-os csokikat belepakoltam volna az olvasztóba :) Marad a reszelés vagy az éles kés sem rossz megpróbálom szerintem tök szép forgácsok lesznek.

2010. okt. 14. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!