Milyen a babaszoba nálatok?
kisfiam kezdetek óta külön szobában van, még terhesen rendeztem be. Elég kicsi, de ezek vannak benn: kiságy, szekrény, fotel, óriás maci, kis dobozok játékoknak, sárgák a falak és a függönyök, sok kép és matrica van a falon, vannak plüssállatok és nemrég a férjem felszerelte neki a féltve őrzött modellrepülőit, azok meg damilon lógva repülnek a szoba plafonján. Szóval én nem csináltam neki pasisra, kékre a cél az volt, hogy barátságos legyen, ez megvalósult mert az egész család kedvenc helye lett.
ja nem írtam, de most lesz 1 éves
üdv
Szia!
Nálunk külön szobában van a gyerkőc, de csak aludni szokott ott. Az élet a nappaliban zajlik. Ez miatt, és persze a pénzszűke is közrejátszott, hogy nem csináltuk meg a szobáját. Fehér falak, parketta szőnyeg nélkül, csak a lámpa gyerekes.
Lányom kezdettől fogva a saját szobájában alszik.Az ő szobájában a lila,mályva és a fehér(bútor) dominál.
Az egyik falon macis képek a polcon macik, a másik falra pillangókat festettem.A kiegészitők is (szőnyeg, játéktároló stb..) szineiben harmonizál.Nagyon szép szoba és jól is érzi magát benne:)
De nemsokára tapétázni szeretnék nála ami virágos lesz.
Szia!
Öt hónapos a kisfiam, külön alszik kezdetektől.A férjem csinálta meg a gyerekszobát, mert az utolsó hónapot kórházban töltöttem, így nem is láttam, csak amikor hazajöttünk.A festéket azt még együtt választottuk ki, alul zöld /kedvenc színem/, felül vanilia.Macis bordür van felragasztva.Padlószőnyeg van, azt nem cseréltük ki.Van bent egy hatalmas szekrény, azt is egyedül vette a férjem, minden belefér.Egy kiskád, mellette pelenkázó komód, kiságy, játszósarok játszó és puzzleszőnyeggel. Azzal szemben kanapé, mellette fotel.A falon van egy puzzlekép, babáknak való mintával.Más díszítés nincs.A szine mindennek unisex.
/Z/
Nálunk csak babasarok van, de nyár végére tervezzük a költözést és akkor már lesz külön szobája a kiscsajnak. Egyenlőre a mi hálónk egyik sarka az övé. Fehér kiságya, fehér szekrénykéja van, színes fakatica, fapillangó, favirág van felragasztva díszítésnek az ágya mellé a falra és szép csajszis rácsvédőt vettünk neki, szóval nagyon kis csini lett.
4 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!