Milyen a babaszoba nálatok?
Nálunk is extra mini a lakás, úgyhogy egy sarkot választottunk le neki. Vettünk az IKEÁban függönyhuzalt, ahhoz varrtam függönyt. A függöny vajszínű, a fal világosbarna, a bútorok (egy kis éjjeliszekrény, komód és kiságy) fehérre vannak pácolva. A komód tetejére szereltünk egy lapot, ez a pelenkázója, a komód (IKEÁs ez is) fekete gombjait pedig lecseréltem barkácsboltban kapható virágos fogantyúkra.
Ha majd költözünk nagyobb lakásba, lesz külön szobája, addig ez van.
Külön szobában van, de nem túl extra babás. Egy fehér-sárga gyerek szekrénysor íróasztallal, kék székkel, és hozzá való rendes nagyággyal-leesésgátlóval. Azon kívül egy sima fa kiságy, egy pelenkázó, micimacis függöny és néhany mikiegér a falon.
Egy szobának kb 2/3-a van leválasztva.
Az egyik falon van egy nagy beépített szekrény.
Itt vannak a párom és az én ruháim, meg egy csomó minden
Ami a lányhoz "tarozik" az egy natúr fa szekrény, gyerekágy, pelenkázó.
Padlón micimackós szőnyeg, alatta felcsiszolt hajópadló.
Minden szekrényt a párom csinált (nem asztalos)
Falon macis tapéta 2,5 -ig, felett halvány narancssárgás.
Egy kis polcon a játékok.
A lány szobája mellett van nagyfiam (10) szobája, ami nagyobb, ott is vannak játékok.
Ott parketta van.
A kicsi (1 éves lesz) mind akettőben szokott tevékenykedbni, vagy a nappaliban.
sarok -van
ágyacskája fölött szép mesefigurás nagy kép keretben.Ágy mellett ikeás játéktárolo fiokos szekrény a( fiokok müanyag színes)
A szoba szekrényünk vége sarokpolcos és azon azoldalt van a polc tele játékkal ahol az ágyavége.
Egyszobában alszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!