Mit szóltok a Dominik névhez?
Nekem személy szerint nem tetszik,bocsi!!
Az én kisfiam egyébként Marcell....
Mostanában nagyon divatos név.
Itt egy jó link, tudtok csemegézni:
Egyébként én finoman rákérdeznék a leendő keresztszülőnél, hogy zavarná-e, ha a babánkat úgy hívnánk, ahogy az ő kisbabáját hívták volna. Elképzelhető, hogy nem lenne ellenvetése, elvégre a vetélésről senki sem tehet.
Köszönöm, akkor még keresgélünk...
Nem vetélés volt, hanem az anyuka iker-fiúkkal volt terhes, autóbalesetük volt, és sajnos mindkét magzat meghalt :( Marcell és Márk lett volna a 2 név náluk. Ő mondta, hogy nem zavarná, mert évekkel ezelőtt történt a tragédia, de mivel ő a Párom testvére és keresztanyának szeretnénk, inkább másik néven gondolkodunk.
Nem is tudtam hogy annyira tucatnév, úgyhogy köszönöm! Nézegetünk másikat :) Van még 3 hónap.
Nekem személy szerint nem tetszik.
De mivel a ti babátok nektek kell dönteni,véleményt természetesen kérhetsz, én is kértem még anno 4-5 hónapja,de mivel nekem és páromnak is tetszett a név, nem hagytuk,hogy bármilyen érv befolyásoljon.
Egyébként szerintem ne foglalkozz azzal,hogy tucatnév vagy sem,lényeg,hogy tetsszen.
Nekem sem tetszik.
Húgom fia Dominik, másiké meg Bence. mindkettő tucatnév lett.
Ne haragudj, de nekem sem tetszik. Nagyon nem. Pedig irtó népszerű név felénk is!
A bölcsis csoportban a 4 fiúból 1 Dominik, a többi csoportban is szinte mindben van min. 1 Dominik, van, ahol 2 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!