Van aki korábban kezdte a hozzátáplálást, mint a most elfogadott 4-6 hó?
Ha igen,mikor és miért?
a fiammal anno 3 hónaposan kezdtük mert àllandóan éhes volt, tápszeres volt,2 óránként 200 ml-ket evett mégsem lakott jól. Mikor 4 hónapos korára kiváltottunk a déli kajót főzelékre,rendeződtek a dolgok.
Most újra kínlódás a lányommal,de a másik véglet miatt.az 5. féle tápszert kapja,de nem ízlik neki,múltkor a védőnő is próbálta etetni, a lányom max 100-at eszik,utána öklendezik tőle. De így 2 óránként éhes.nem akartam elkapkodni,de lehet,hogy nála is hamarosan ráérünk a gyümikre.mindenféle tapasztalat érdekel. Köszönöm.
Én 4 hósan kezdtem el a hozzátápit almával, de csak az íze és a változatosság kedvéért. Tápis volt és az alma után mindig ivott még 100-150ml. Az almába, gyümibe sokkal kevesebb kalória van natúran, mint a tápba, tehát azt sosem értettem, ha azt mondták, azért táplálnak hozzá, mert nem lakik jól. Almával pláne nem fog, meg semmilyen gyümivel. Ennek ellenére adhatsz neki kóstolgatni, de nem hiszem, hogy tovább bírná vele. Főzit én csak 6 hós kortól adtam.
11 hónapos fiú anyukája
látom valaki jól lepontozta a válaszokat....
borzasztóan sajnállak, baromi szürke és sivár életed lehet, ha ebben éled ki magad. szegényke....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!