Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki korábban kezdte a...

Van aki korábban kezdte a hozzátáplálást, mint a most elfogadott 4-6 hó?

Figyelt kérdés

Ha igen,mikor és miért?

a fiammal anno 3 hónaposan kezdtük mert àllandóan éhes volt, tápszeres volt,2 óránként 200 ml-ket evett mégsem lakott jól. Mikor 4 hónapos korára kiváltottunk a déli kajót főzelékre,rendeződtek a dolgok.

Most újra kínlódás a lányommal,de a másik véglet miatt.az 5. féle tápszert kapja,de nem ízlik neki,múltkor a védőnő is próbálta etetni, a lányom max 100-at eszik,utána öklendezik tőle. De így 2 óránként éhes.nem akartam elkapkodni,de lehet,hogy nála is hamarosan ráérünk a gyümikre.mindenféle tapasztalat érdekel. Köszönöm.

2012. febr. 28. 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az alma pont hogy székrekedést okoz, ha jól tudom.
2012. febr. 28. 17:00
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

Én 4 hósan kezdtem el a hozzátápit almával, de csak az íze és a változatosság kedvéért. Tápis volt és az alma után mindig ivott még 100-150ml. Az almába, gyümibe sokkal kevesebb kalória van natúran, mint a tápba, tehát azt sosem értettem, ha azt mondták, azért táplálnak hozzá, mert nem lakik jól. Almával pláne nem fog, meg semmilyen gyümivel. Ennek ellenére adhatsz neki kóstolgatni, de nem hiszem, hogy tovább bírná vele. Főzit én csak 6 hós kortól adtam.

11 hónapos fiú anyukája

2012. febr. 28. 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
A krémtúrós anyuka helyébe meg inkább nem dicsekednék, hogy voltam olyan hülye, hogy a 2 hós gyereket telinyomtam tartósítószerrel, mert olyan aranyos, hogy már ilyen picin eszik. Nagy a világ állatkertje.
2012. febr. 28. 17:12
 14/15 anonim ***** válasza:
43%
Az én kislányom egy pár nap múlva lesz fél éves! Egyszer már adtam Neki a napokban egy picike almát (de csak kóstoló volt) valamint 1-2 hete amikor Édesanyáméknál voltunk látogatóban, egy nagyon nagyon pici sárgarépát is kapott (persze pároltan, már szinte pürésített állagban és mennyiségnek nem is volt nevezhető ... a kiskanál hegyére tettünk egy picit, de kiköpte:)) Én megfogadom a védőnő tanácsait, igyekszek mindent úgy csinálni ahogyan Ő javasolja. Ő azt mondta ha lehet 6 hónapos koráig csak anyatejet kapjon és mivel nekem hála Istennek rengeteg tejem van, így ez kivitelezhető volt. Nekem van olyan ismerősöm akinek 2 hónapos a gyereke és már csokit is kapott, tejszínhabot, gyümölcsöket ... Amikor megláttam tátva maradt a szám. Javasoltam, hogy talán ilyen korán még nem kellene ... Mire finoman közölte, hogy az Ő dolga és nem lesz semmi baja. :) Tehát embere válogatja ezt a dolgot.
2012. febr. 28. 18:42
 15/15 A kérdező kommentje:

látom valaki jól lepontozta a válaszokat....

borzasztóan sajnállak, baromi szürke és sivár életed lehet, ha ebben éled ki magad. szegényke....

2012. márc. 14. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!