Van aki korábban kezdte a hozzátáplálást, mint a most elfogadott 4-6 hó?
Ha igen,mikor és miért?
a fiammal anno 3 hónaposan kezdtük mert àllandóan éhes volt, tápszeres volt,2 óránként 200 ml-ket evett mégsem lakott jól. Mikor 4 hónapos korára kiváltottunk a déli kajót főzelékre,rendeződtek a dolgok.
Most újra kínlódás a lányommal,de a másik véglet miatt.az 5. féle tápszert kapja,de nem ízlik neki,múltkor a védőnő is próbálta etetni, a lányom max 100-at eszik,utána öklendezik tőle. De így 2 óránként éhes.nem akartam elkapkodni,de lehet,hogy nála is hamarosan ráérünk a gyümikre.mindenféle tapasztalat érdekel. Köszönöm.
Mi jövőhéten leszünk 3 hónaposak és már kapott almát reszelve.
Hogy könnyebben menjen a kakilás. Semmi baja nem lett tőle!:)
Hát a túrókrém az tényleg kemény 2 hónaposan O_o
Én még 7-8 hósan is korainak gondoltam, mikor a kedves rokonok megetették a lányommal, bár szereti azóta is.
Gyümit ő is kicsit 4 hónál hamarabb kapta, mert nehezen jött a kaki a táp miatt.
na a túrókrémmel azért várnék...:)de elhiszem, hogy ilyen is van. a legjobb az arany középút, meg persze minden baba más, úgy látszik az én gyerekeim elzárkóznak a kizárólagos tápszerfogyasztástól.:D
megnyugtattatok csajok!
Utolsó válaszolónak:
A fiam akkor csinálta ezt amikor jött a foga. Jó 3 hét volt 6 hónapos kora körül mikor csak a tápot ette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!