Mikor és mivel kezdjem a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
A kisbabám negyedikén lesz 4 hónapos, sajnos már csak tápszeres. Azt olvastam a tápszeres babáknak már 6 hónapos koruk előtt kell mást is adni, nem csak tápszert. Mikor és mit adhatok neki először?
Előre is köszönöm a segítséget. :)
2012. febr. 27. 19:12
1/4 anonim válasza:
Lányom 18.-án múlt 4 hónapos! Csak tápszeres ő is! Múlt hét csütörtökön kezdtük el almalével, almapürével! Utána sütőtököt gondoltam, majd megint gyümit!
2/4 anonim válasza:
Az én babám félig tápszeres, félig anyatejes volt 4 hónapos korában, úgy hogy én elkezdtem a hozzátáplálást.
Almával kezdtük egy hétig (ment a pofavágás). Első nap csak egy kanál, második nap két három kanál, harmadik nap már ment több is. Második étel ha jól emlékszem nálunk sütőtök volt, ahogy az előttem szóló is írta. Majd ha már ezt is megszokta, a kettőt kevertem. Ne siess, had szokja a baba és persze a gyomra hogy szilárd ételt is eszik. Csak ügyesen
3/4 anonim válasza:
6 hónapos kor körül kezdheted, de látni fogod rajta, ha érett a hozzátáplálásra (le tudja nyelni a falatot, nem löki ki a nyelvével, nem megy át rajta az étel, amit megevett).
4/4 anonim válasza:
Én is 4 hónaposan almával kezdtem. utána jött az őszibarack, majd próbálkoztam a zöldségekkel de azok még akkor nem kellettek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!