Hogyan kezdjem el a hozzátáplálást a 3 és fél hónapos kisbabámnál?
Szia!
Én 4,5 hónaposan kezdtem és igy: Első 3 nap alma leve,két kanál aztán mindig kicsit több,és délelőtt,hogy lássam jol bírja-e.aztán jött az alma lereszelve,ebből is első nap kb.3 kanál és egyre több,mi pár nap alatt aljutottunk az egész almáig.Alma nem vált ki étkezést ,azt vedd figyelembe.Aztán krumpli jött az ebéd elején pár pici kanál,és naprol napra több.krumplit meghámoztzam kicsi kockákra vágtam,megfőztem jó puhára,aztán szürőn átnyomtam, hogy ne maradjon benne darabka.tettem bele tápit,főzelékes hígra csináltam.most öt hónapos és ebédet már kiváltottuk krumplival vagy sütőtökkel és délelőtt bevág a picurka 1 nagy almát fél ledarált háztartási keksszel.A többi még tápi.Ja és most kezdtem kostoltani vele az őszilevet.Hát remélem valamit segítettem vele ha van még kérdésed írj!BÚÉK !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!