Akinél nem volt napirend hogyan és mikor és mivel kezdte a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 23:28
1/3 anonim válasza:
szerintem ez nem napirend kérdése, eléggé meg van "szabva", hogy mit lehet és mikor.
10 óra körül jó kóstoltatni, mert ha allergiás rá akkor észreveszed ha kipöttyösödik, vagy elkezd bedagadni valamije. ugye éjjel nem látnád, legkésőbb az esti fürdésnél kiderül. másrészt a pocakfájás miatt, nappal azért csak szerencsésebb megszenvedni egy rosszul választott étellel.
sorrend pedig az elején: alma, barack, krumpli, répa, sütőtök.
2/3 anonim válasza:
Almával kezd, ahogy előttem is írták, és elöszőr inkább a levét. Ja és próbálj édesebb fajtát választani.
3/3 anonim válasza:
4 hónapos korában kezdtük a hozzátáplálást és mindig délelőtt kapott. Az első két hónapban minden ételt 5/6 napig vezettem be. Alma 5 nap, utána sütőtök 2/3 nap önmagában, majd almával keverve még 2/3 napig és így tovább. A krumpli szerintem nem olyan jó étel, mert nincs benne sok hasznos dolog, bár adalékként finom. Nem tudom érthető volt-e. Nekünk ez így bejött, nem volt sosem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!