Hogyan, mivel kell a hozzátáplálást megkezdeni?
Én 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást és a 2.babával sem kezdeném előbb...én úgy csinálom most, hogy már nem szopik és sajnos nem is eszi/issza a tápszert, hogy:
Reggeli: tejpép
tízórai:gyümölcs
ebéd:főzelék
uzsi:tápszer(sűrítem, mert csak így eszi meg)
vacsi:tejpép
első vagyok
Ez most olyan, hogy ha dohányzom sem biztos, hogy tüdőrákot kapok, de jobb félni, mint megijedni!! Én féltettem a gyerekem, így 6hósan kezdtem, nem maradt le semmiről...
Engem is anno 3hósan etetett anyám mindenféle pürével, sőt tehéntejet is ittam pár hósan anyám szerint,semmi bajom, de én inkább hallgatok a WHO-ra...mindenki döntse el maga, csak jótanácsként írtam!!!!
első vagyok:
Fél éves korára meg kell dupláznia a súlyát!De szerintem ilyenkor még min. heti 100gr-ot kell híznia még ilyenkor!
Neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél! Én azt javaslom, hogy legalább 1 hónapot várjál még, de tényleg a te döntésed!
Próbálj meg tejpépet adni kanállal azt szeretik a babák! Már 4hótól lehet kapni, tápszeralapú...
Szia!
Almalével kezdtem, csak 1-2 kanál eleinte. 2-3 naponta vezettem be új telt, hogy lássam nem okoz-e hasfájást, hasmenést, szorulást stb.
Egyébként innen tudsz letölteni ingyen egy szuper könyvet. Minden le van benne írva, és még receptek is vannak.
50 fogás (nem csak) babáknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!