Nincsen ilyenkor hiányérzetetek, vagy lelkiismeret furdalásotok?
Kisfiam most 11 hónapos.
Őszintén szólva, néha úgy érzem, hogy kijárna nekem egy kis pihenés 11 hónap után. Mióta megszületett nem nagyon járunk el sehová, eddig a legnagyobb esemény ahova elmentünk, az apósom születésnapja volt. Szeretnék egy kicsit kikapcsolódni, egy kicsit lazítani kettesben a férjemmel. Ő ezt száz százalékosan támogatja.
Tegnap este meg is beszéltük, hogy mikor megyünk és hova, de ma reggel mikor néztem, hogy mit csinálhatnánk, elkapott a lelkiismeret furdalás. A kisfiamra gondoltam, aki anyósoméknál lenne, nélkülünk. Távol tőlem, életében először.
Fogalmam sincs, hogy hogyan viselné és nincsen szívem "magára hagyni", de ha most nem kapcsolódok ki, akkor egy ideig megint nem lesz rá lehetőségem.
Kezdek ebben megőrülni tegnap este óta, mert az anyai ösztöneim nem engedik, hogy a kisfiamat lepasszoljam anyósoméknak és vígan szórakozzak.
Nagyon aggasztó és rossz érzés, ilyenben még nem volt részem, mert első baba.
Mit tehetnék ez ellen? Ti mit tudtatok tenni?
Egy 25 éves anyuka.
Mi bálba szoktunk menni. Anyukám jon át olyankor és ott alszik nálunk. Nem messze lakik tolunk, ugyhogy napi szinten tartja a lányommal a kapcsolatot. Atalussza az éjszakát, így fel sem tunik neki, hogy nem vagyunk ott.
Ha tobb napra mennénk el, biztosan vinném magammal a gyereket is. Nem bírnám ki, hogy ne lássam a lányomat. De ha csak 1 nap és 1 éjszakárol van szo, akkor szerintem menj nyugodtan, nem lessz semmi baja.
25N/13 hos kislány anyukája
Nagyon jó kapcsolatban vannak, hiszen egyetlen nagymama. :) Sok időt szoktak együtt tölteni, de csak akkor, ha mi is ott vagyunk.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!