Milyen bili vált be nálatok?
Nekünk is az Auchanos 400-as. (Egy zöld és egy piros :o)
Annyira bejött, hogy most a 4,5 évesemet alig bírom WC-re szoktatni, pedig a tisztítás azért nem klassz, bár azt hiszem, ebből a szempontból a bili fajtája tök mindegy...
Bocs, akkor én vagyok a "városi paraszt", mert nem tudom, milyen a kivehető betétes bili, életemben nem láttam, pedig 3 gyerekem van.
Kicsit kedvesebb is lehetnél, senki nem bántott...
huh, nyugi:))mi csak leírtuk melyik jött be...gondolom a kivehető betétes se rossz,de te azt kérdezted kinek melyik jött be, nem azt hogy kinek mi a véleménye a kivehető betétesről...már bocs
(első)
Nem vagyok se több, se jobb, csak egyszerűen több helyen pisiltettem már gyereket a mennyiségből adódóan ...
Egyébként mindenki a kérdésedre válaszolt, ugyanis azt kérdezted, hogy "milyen bili vált be nálunk", és mindenki leírta vagy belinkelte Neked.
Kicsit szedd már össze magad...
NA de most megnéztem, mert kíváncsivá tettél:
Ilyenre gondolsz?
Ránézésre nem sok értelme, mert akkor már inkább WC szűkítő. "Szuperül" becsípheti a kis combját vele, és szerintem bonyolultabb ezt tisztítani, mert a keretet is simán lepisili, és akkor két darabod van, amit súrolhatsz...
További jó biliválasztást!
mi ilyet vettünk a lányomnak, tetszik neki,véleményt még nagyon nem tudok modnani,mert csak most kezdjül majd a bilizést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!