Fog áttörése és a teljes kibújás között mennyi idő telt el nálatok?
Figyelt kérdés
Lányomnak 6,5 hónaposan tört át az alsó foga (bal oldali) és még eddig minimálisat bújt ki. Rág mindent, látszik rajta néha, hogy "megviseli", de nem tudom eldönteni, hogy az:
1) kibújás miatt vagy
2) jön a mellette lévő vagy a felsőből jön valamelyik.
Nektek meddig tartott az áttörés és a teljes kibújás? Mennyi idő alatt volt meg?
2012. febr. 24. 20:50
1/4 anonim válasza:
Ha áttört, akkor már nem fáj. Teljes kibújás nálunk 3-4 hét volt (kb.)
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor most a többi miatt nyűglődik olyankor.
A gyerekorvosunk azt mondta, hogy ha áttörik a fog, akkor napok kérdése mire teljesen kibújik. Ehhez képest, lassan eltelik 1 hónap!
És mikor kell kijönnie a mellette lévőnek?
2012. febr. 24. 21:03
3/4 anonim válasza:
Kisfiamnak 10 nap volt a két fog kibújása között, szóval szerintem is a mellette levő jön a kislányodnak is! Az íny áttörése után nekünk 2-3 hét is eltelt, mire teljesen kibújt a foga. Illetve lehet, hogy még több is, mert ma néztem, hogy mintha megint nagyobb lenne, mint volt.:) Amikor a teljes felső rész áttörte az ínyt (úgy értem, hogy nem csak az egyik sarka látszik, hanem már egy csík), akkor már nem fáj nekik.
4/4 anonim válasza:
Nálunk 2 nap múlva tört át a mellette lévő és kb 3 hét volt mire teljesen kibújtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!