Szülés után mennyi idő telt el, amíg elkezdtetek valamit sportolni?
Egyesek mikre érnek rá...
na de én első babámnál 9 hónapos volt mikor már csak este volt szopi így akkor kezdtem el.
Másodiknál 3 hónaposan elkezdtem a mozgást is meg egészségesebben táplálkozni, a tejemmel nem lett semmi viszont éhes voltam és fogyni se fogytam csak iszonyú lassan így megmondom őszintén feladtam:)) Megvártam míg a lányom 14 hónaposan abbahagyta a szopit és akkor kezdtem újra neki (aerobic dvd és futás).
Onnantól 3 hónap alatt lement a 10 kiló ami rajtam volt.
Most a 3.babám 6.5 hónapos, csak szopik, de heti 3szor 5km-et már futok a tejemre nincs hatással ugyanúgy van. (csak mindig edzés ELŐTT szoptatok típusosan az esti nagy szopi után mert akkor legközelebb csak 4-5 óra múlva kér enni). Fogyni ismét nagyon lassan fogyok (2 hó alatt 5 kiló) de nem adom fel nem is érdekel a fogyás, csak az erőnlét.
Mióta ismét futok heti 3szor, azóta az ébredés is könnyebben megy éjjel pedig a kávét is elhagytam.
Én úgy tudom annyi a lényeg hogy még fokozatosabban kell felépíteni a mozgást nehogy izomlázad legyen mert a felszabaduló tejsav bekerül a tejbe is vagy hogy ami nem jó a babának vagy nem ízlik majd neki.
Én 2 hónapja futok, nagyon lájtosan kezdtem, de izomlázat sose éreztem még eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!