4 hónapos lesz a kisfiam, és elalvás előtt mindig nagyon sír, nehezen tud elaludni. Egyedül szinte soha nem sikerül neki, általában ringatni kell. Nálatok is sír a baba, mielőtt elalszik?
Bár mi még csak 3 hónaposak vagyunk, nálunk is van,hogy ha nagyon fáradt,nem bír elaludni, mondjuk nem mindig van így.
Nálunk nem alszik kézben. Ilyenkor ott vagyok a kiságy mellett, símogatom, de nem nagyon veszem ki. Szerencsére nem is szokta meg,hogy kézben alszik.
enyém nem sírt a fáradtságtól, mindig igyekeztem ez az állapot előtt elaltatni. 10 hónapos korában "megtanítottuk" egyedül elaludni, 2 hét alatt sikerült.
szerintem egy 4 hónapostól túl nagy elvárás, hogy egyedül lealudjon és majd akkor segítesz ha már kikészült :S
várj még egy kicsit ezzel, nem érett meg rá
A kocsi vagy a ventillátor zajára a mi babánk mindig megnyugszik és sokszor bele is alszik. Azt mondják a méhen belül nagyon hangosan hallja a vér áramlását és erre emlékezteti. Találtunk ilyen zajt a neten is, ezzel bármikor elalszik:
http://www.youtube.com/watch?v=w1elVaKSl2Y
Egy próbát megérhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!