Miért vergődik 3 hónapos kislányom elalvás után?
Oda-vissza forgatja a fejét, mintha nyugtalan lenne pedig
nem érte sok inger, amúgy nagyon nyugodt baba.
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 19:10
1/8 anonim válasza:
Az én 15 hetes kisfiam is ezt csinálja,sőt néha ébredés után is "dobálja" a fejét. Nem tudom mitől lehet. Legközelebb már megkérdezem a védőnőt.
2009. jan. 12. 19:12
2/8 anonim válasza:
Hu, most hogy kerded, az enyem pedig ugy altatja magat. Jobbra-balra, de olyan gyorsan, hogy en elszedulok amikor latom. De par perc, es elalszik. Teljesen egeszseges.
2009. jan. 12. 19:15
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi,kicsit megnyugodtam,már kezdtem aggódni,hogy valami idegrendszeri probléma van.
2009. jan. 12. 19:22
4/8 anonim válasza:
Az én nagyon vidám,mosolygós babám is így jelzi, hogy fárad, ide-oda forgatja a fejét, majd megtalálja az ujját és azt szopizza, 5-10 perc és alszik is! Teljesen normális jelenség, a védőnőm mondta!
2009. jan. 12. 21:35
5/8 anonim válasza:
Szia!Ezt a kérdést már én is fel akartam tenni!
Az én babá is 10hetes kora óta ezt csinálja(most 5hónapos)és nagyon megijedtünk.A dokinéni nem tudott mit mondani rá és elküldött teljes vérképet csináltatni meg vízeletvizsgálatot és minden rendben.Valami lappangó betegségre gondolt.Most ott tartunk,hogy voltunk a korházban EEG-n(jó az eredmény) és majd ideggyogyászhoz megyünk holnapután,remélem minden ok lesz és ez az egész csak egy múlandó dolog.Látom,hogy más baba is csinálja ezt,ugyhogy nyugodj meg.Minden jót nektek és sok-sok egészséget.Üdv.
2009. jan. 12. 22:28
6/8 anonim válasza:
Mi pont ma voltunk orvosnál,babám 4,5 hós.
Azt mondta a doki hogy lehet hogy a gyereknek nem teljesen kiegyensúllyozott,egyedül érzi magát. Meg azt is mondta hogy rossz szokás és hogy ne hagyjuk hogy csinálja.Ilyenkor oda kell hozzá menni és kicsit foglalkozni vele.
2009. jan. 13. 13:44
7/8 anonim válasza:
Én azt olvastam az egyik könyvben,amiben leírják a baba testbeszédét,hogy ilyenkor nagyon fáradt. Az én kislányom is így alszik el.
2009. jan. 27. 10:40
8/8 anonim válasza:
Az én babám akkor csinálja ezt, amikor büfiznie kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!