A fogzás miatt ilyen nyugtalan a kislányom? Ha igen mit csináljak hogy jobban aludjon? A fogzáskor nem minden baba sír?
Szia
Nem akarlak elkeseríteni,de nekem épp tegnap volt 13 hónapos a kislányom,és még egyetlen egy éjszakát sem aludt végig.. Ő sem sír napközben,ha esetlegesen fáj neki,max jobban jön hozzám,és mászik rám. Éjjelente ő is sokszor kel. Általában ő is nyöszörög,nagyon ritkán fordult elő,hogy keservesen felsírt volna,de ha mégis,az nagyon elkeserítő ahogy tud sírni ilyenkor... :( Csak ölben aludt olyankor vissza,de én is sírtam,mikor ő úgy felsírt,úgy sajnáltam szegénykémet.. :(
Szóval én segíteni nem tudok,hogy mi a jó ilyenkor,mert én sem tudom,és csak kelek fel vele együtt...
Nálunk úgy van megoldva,hogy az ágyunkhoz odavan tolva az ő ágya,és levan véve az egyik oldala,így áttud gurulni,vagy mászni hozzám.. Ha nagy a gond,és sehogy nem tud visszaaludni,akkor biztos társ mellettem... :) Ha már megnyugodott,akkor meg visszamászik.. :)
Általában ha felkel,és nyüszizik,én mondjuk adok neki inni,és nagyjából mindíg visszaalszik ilyenkor,de van,hogy akár egy órát is fent vagyunk... :( De ez a ritkább este szerencsére.
Szóval ha ez valamelyest megnyugtat,akkor nem vagy egyedül ebben a kellemetlen helyzetben.
Viszont én mindíg azt szoktam mondani,hogy mivel nappal nem szokott sírdogálni,hogy neki így-úgy fáj valamilye,így így kompenzáljuk a dolgokat..
Ha belegondolsz,akkor sokkal rosszabb lehet azoknak a babáknak-szülőknek,akiknek egész nap sír a babája,és nem tud vele mit kezdeni. Mármint a fájdalmával..
Ma éjjel pl úgy elfáradt a sok ébredésektől,hogy a délutáni 1/2 1-es alvásából ma 1/2 10-es lett...szóval gondolhatod hányszor ébredt fel éjjel..... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!