Szerintetek meddig baba egy kisgyerek? Barátnőméknél 2 éves a kislány olyan furcsa nekem, hogy mindig babusnak szólítják a nevén soha!
Figyelt kérdés
egymás között is hozd ide a babus pelenkáját,adjál a babusnak enni stb...csak nekem nem baba már egy 26 hónapos kislány?2012. febr. 27. 13:30
11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!nem provokációnak szántam de szerintem egy 2 évesnek tudnia kellene mi a neve és hallgatni rá!persze lehet becézni is de nem csak babának hívni!Az én lányom 9 hónapos de tudja mi a neve és oda is figyel rá!a 2 éves meg nem....Anasztázia a kislány neve!
2012. febr. 27. 14:02
12/16 anonim válasza:
figyelj, nem tudom mit nem értesz :)
ha NEM HÍVJÁK a keresztnevén, hanem MINDIG BABUSNAK akkor a kislánynak babus a beceneve!
ha nem áll rá a szádra akkor kérdezd meg az anyját, hogyan szólíthatod.
2 éves volt a fiam mikor szóltam neki, a nevén, erre közölte velem, hogy "nem, Picúr!" és úgy kell hívni őt azóta is, hogy Picúr :) semmi baj ezzel.
13/16 anonim válasza:
Szerintem az Anasztázia nagyon szép név:)
14/16 anonim válasza:
Anasztázia nekem is nagyon tetszik! Egyébként a 20éves lányomat szoktam Babámnak becézni, de a tesómék (keresztszülei) mindig Babának szólítják. Nincs ebben semmi kivetnivaló.
15/16 anonim válasza:
20 hósomat én is szokom babának hivni. Sőt drága kisbabámnak is. :) Szerintem még egy darabig az is marad számomra.
16/16 anonim válasza:
Ja,amúgy 29 éves, kétgyerekes anyuka vagyok, apám gyakran hív "babám"-nak, meg a két unokáját is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!