Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szombathelyiek: kislány...

Szombathelyiek: kislány babátoknak hol lövettétek ki a fülét és mennyi idős korban?

Figyelt kérdés
Hány hónapos korban lövettétek ki a fülét a kislány babátoknak? Tudnátok ajánlani nekem ilyen helye(ke)t? És mennyiért csinálják? Köszi a segítséget!
2012. febr. 27. 13:09
 1/4 Turkóné ***** válasza:

szia!

igaz nem szombathelyi vok de a 3 honapos oltás után lövettem ki a kislányom fülét.kozmetikussal.1600 ér de van aki 2500 ér csinálja.

2012. febr. 27. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ma voltam én is egy kozmetikusnál, mert hallottam, hogy kozmetikus is kilövi, de ők nem vállalták. Engem konkrét hely érdekelne ha valaki tudna írni, hogy hova menjek érdeklődni ez ügyben.
2012. febr. 27. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 évvel ezelőtt a király utcában lövettem át a fülét a lányomnak. Akkor volt 5 hónapos, és 1 ezres körül volt az ára. Hihetetlen aranyos a hölgy, nagyon ajánlom a helyet :)

[link]

2012. febr. 27. 14:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt én is tudtam, de akkor azt hiszem ide viszem.
2012. febr. 27. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!