Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen pelenka vált be?

Kinek milyen pelenka vált be?

Figyelt kérdés
Lassan megyünk szülni, és kellene pelenka. De nem tudom melyik a jó fajta, ami nem olyan drága.
2012. febr. 27. 09:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A Pampers Sleep and Play nálunk nagyon nem vált be. Állandóan kifolyt hátul a kaki.A zöld Tescósat szoktuk venni, vagy Huggiest.
2012. febr. 27. 12:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a véleményeteket! Sokat segítettetek. Olyan tanácstalan voltam eddig,de most már van rálátásom a dolgokra. Ki gondolná, hogy pl. a lildis pelenka jó. Álmomba nem gondoltam volna.
2012. febr. 27. 14:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Hosszú távon legolcsóbban a mosható pelenkával jöttök ki:)! Erre gondoltál már? Szerintem érdemes lenne kipróbálni!
2012. febr. 27. 15:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam már rá. Az én emlékeimben úgy van még, hogy anyu is mosható pelenkát használt, de valami nejlonnal bugyolálta még be, nehogy leessen. Lehet még olyat kapni? vagy milyen mosható pelenkára gondoltál?
2012. febr. 27. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:

[link]

Gondolom erre gondolt!

Nekünk is ilyen van,én nagyon meg vagyok vele elégedve,1 méret,0-2 éves korig használható!

Érdemes 2-3 darabot is venni+betétet!

2012. febr. 28. 08:39
 16/18 anonim ***** válasza:

A "moshatós" vagyok:).

SZerencsére manapság a mosható pelenka már nem azt jelenti, amit a mi időnkben:). A legegyszerűbben kezelhető fajta az ún. zsebes pelenka. Ez egy réteg PUL anyagból( a kicsi levegőrészecskéket átengedi, tehát nem fülled be, a nagy nedvesség részecskéket viszotn nem engedi át, tehát vízzáró) és egy nedvszívó anyagból van összevarrva, a kettő közé, a zsebbe lehet a nedvességtartó betéteket tenni.

Linkelek neked egy jó kis oldalt, olvasgass itt, sok kérdésedre választ kapsz és ha kérdésed van válaszolok is itt:). Illetve a mamami.hu- n nagyon sokat segítenek mosható- ügyben:)!

[link]

Illetve még egy link, itt kiszámolhtod(be kell írogatni a rátok vonatkozó adatokat) a dolgokat és nagyon meggyőző költséghatékonyságot illetően:

[link]

2012. febr. 28. 15:43
 17/18 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ, köszönöm szépen! Ez nekem újdonság, mert még arra gondoltam ami 20 évvel ezelőtt használtak :) Olvasgatom, és nagyon köszönöm még egyszer mindenkinek! :)
2012. febr. 28. 18:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Én éjjelre liberót használtam egy darabig, nappalra pedig bebisht, amiből most tértünk át a 3 MIDI-re.

Számtalan pelus féle van a piacon, nem egyszerű választani.

Nézz szét itt, hátha segít:

www.pelenkazas.hu

2012. márc. 6. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!