Kinek milyen pelenka vált be?
Gondolom erre gondolt!
Nekünk is ilyen van,én nagyon meg vagyok vele elégedve,1 méret,0-2 éves korig használható!
Érdemes 2-3 darabot is venni+betétet!
A "moshatós" vagyok:).
SZerencsére manapság a mosható pelenka már nem azt jelenti, amit a mi időnkben:). A legegyszerűbben kezelhető fajta az ún. zsebes pelenka. Ez egy réteg PUL anyagból( a kicsi levegőrészecskéket átengedi, tehát nem fülled be, a nagy nedvesség részecskéket viszotn nem engedi át, tehát vízzáró) és egy nedvszívó anyagból van összevarrva, a kettő közé, a zsebbe lehet a nedvességtartó betéteket tenni.
Linkelek neked egy jó kis oldalt, olvasgass itt, sok kérdésedre választ kapsz és ha kérdésed van válaszolok is itt:). Illetve a mamami.hu- n nagyon sokat segítenek mosható- ügyben:)!
Illetve még egy link, itt kiszámolhtod(be kell írogatni a rátok vonatkozó adatokat) a dolgokat és nagyon meggyőző költséghatékonyságot illetően:
Én éjjelre liberót használtam egy darabig, nappalra pedig bebisht, amiből most tértünk át a 3 MIDI-re.
Számtalan pelus féle van a piacon, nem egyszerű választani.
Nézz szét itt, hátha segít:
www.pelenkazas.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!