Milyen meretü pelenkat vegyek?
Rossmanban lehet venni kettesével csomagolt pelusokat. Vegyél egy csomag 3-ast és próbáld ki, milyen.
A hasánál nem lehet a tépőzárral szorosabbra húzni?
Náluk a 4-es pelust kellett viszonylag hamar bevezetni, mert combban elég szűk volt a 3-as. Kereszteztem a hasán a tépőzárt és teljesen jó volt úgy is.
Arra ne adj, h mi van a pelenkára írva. Nekem fiam van, és szerintem a férfiassága miatt mi mindig hamarabb váltottunk méretet, mint ahogy a súlyhatár írta.
Ha azt éred, h a 2es már szűkös, akkor vegyél nyugodtan 3asat. Mi most éjjelre 5öst használunk, nappalra pedig 4+. A 4+ tökéletes méretben, az 5ös dereka nagy körben, de egymásra szoktam csatolni a tépőzárat, és úgy nem csúszik el.
Mi pont Huggies-t használunk. Szeretem, szerintem jobb, mint a Pampers. És talán a Pampers nagyobb egy lehelettel a többinél, a Huggies meg talán kisebb. De ezek icipici eltérések. Figyelj, 3-asra ígyis úgyis szükséged lesz nemsokára, én vennék akkor egy csomag 3-as Huggies-t a helyedben, aztán meg meglátod milyen.
Írták a 2db-os próbacsomagokat. Ha már megtaláltad a számodra megfelelő márkát, akkor ne vegyél másmilyet, mert minden pelenka kicsit másabb ebben vagy abban, így nem is állnak egyformán a gyereken se. Azt kell kipróbálnod, amit használni szeretnél. De ha vacilálsz a márkával is, akkor tényleg jó, h darabra is lehet venni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!