Kíváncsicska kérdése:
Honnan tudom hogy a pelenka ütötte ki a popsiját?
Figyelt kérdés
Lányomnál eddig az 1-2-es Huggies-t használtuk minden rendben volt.Váltottunk 3-ra használtunk belőle párat semmi gond nem volt, de pár napja azt vettem észre hogy kicsit pirosabb a posija (Sudocremet használok)és mintha pici pöttyök is lennének rajt.De az arcán is (nyaka körül inkább) is vannak pici piros pöttyök, amire már kaptunk annó a dokitól krémet amivel kenjem,plussz úgy nézem a fogzás is közbejön már(még csak 3 hónapos lesz).Hónap végén megyünk dokihoz ott mindenképp rákérdezek de szerintetek pelenkakiütés lehet?2012. febr. 22. 22:24
1/3 anonim válasza:
Ha az arcán is van akkor nem a pelenkától van.Nekünk volt a pelenkától kiütés de csak a kislányom puncija körül voltak piros pöttyök.Hiába kentem neki neogranormonnal nem múlott el,visszatértünk a pampershez és elmúlott neki.Őt a Libero ütötte ki.Születésétől fogva pamperst használtunk akkor vettem liberot de nem bírta a bőre.
2/3 anonim válasza:
Ha az arcán és a popón van akkor valószínű fogzástól lesz...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 23. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!