Ezek a színesek nekem is, sőt lányomnak is nagyon tetszenének, imádja a színes pelusokat, mindig az az első pelenkázásnál, hogy a tiszta pelusért nyúl.
2012. febr. 22. 12:53
2/9 anonim válasza:
Én a mamamin a piactéren és ebayről szereztem be a pelusainkat, főként zsebeseket, és pár belsőt és külsőt.
Én 3 naponta mosok, egy napnyi ráhagyással elég a pelusunk, napi 4gyel számolva. Tehát 16- 20 körül kényelmesen kijöttök:).
NÉzz körül ezen a linken és a mamamin, sok okosság van:)!
Én is a mamami piacterén vettem néhány jobb fajtát.
Amúgy inkább prefold+külső, azokat a babaland.hu -ról és a bambio.hu -ról.
Hogy mennyi pelenka kell, attól függ mekkora a gyerek, mennyi pelenkát fogyaszt egy nap. 15-20 pelenka. Újszülött korában ehhez 2 naponta mostam, most 3 naponta mosok, bár a mennyiség elég lenne 4 napra is.
2012. febr. 22. 15:27
4/9 anonim válasza:
ez tényleg drága. a mamamin épp most van ebből a márkából közös rendelés. úgy 1000 Ft körül jön ki betéttel. de vaterán is hasonló árban van. (van egy eladó 22000-ért ad 20 db-ot betéttel, nincs posta költség. ez gyakorlatilag egy komplett készlet. kb. 2 havi eldobható ára, ha belegondolsz)
2012. febr. 23. 08:48
5/9 anonim válasza:
én hetente mosok: pont azért mert külső+prefoldot használok. a külsőket kézzel mosom, de a prefoldok annyira kis helyet foglalnak, hogy egy hét mire megtöltik a mosógépet. (off: ha havi 4 mosással számolunk és veszünk 200 Ft-ot mosásonként, az havi 800 Ft összköltség. ezt azért jegyeztem meg, mert folyamatosan vita van abból, hogy megéri-e. igen, egyértelműen meg :) akkor lehet, hogy nem érné meg, ha valaki naponta mos, szárítógépet használ, megveszi a legdrágább mosószert, legdrágább pelust, stb.)
2012. febr. 23. 08:52
6/9 82reni válasza:
Mit javasolnátok, vidéken hol lehet beszerezni (Nógrád)? Esetleg gyógyszertárakban? Mennyire függ a baba alkatától hogy melyik varrott pelus jó? Mire kell/lehet még odafigyelni?
2012. márc. 12. 12:29
7/9 anonim válasza:
Reni, a legközelebbi bolt hozzád talán Gödöllőn a bambio mintaboltja, de van netáruházuk is. Ha el tudsz oda menni, mindent elmagyaráznak.
Alkat befolásolja, persze.
Mire kell odafigyelni? Ez egy válaszban kicsit sok lenne, hasznos linkek:
Köszönöm, csak sajnos méretben nekünk szükséges már kifogyott. Kocsi nélkül vidéken az a gond kisbaba mellett, hogy sem a bankommal nem tudom felvenni a kapcsolatot, utalni nem tudok, a környéken elérhető távolban bolt nincsen, ahol még elérhető lenne ott meg ilyeneket nem tartanak csak klasszikus alapcikkeket úgy látszik. És ha még a keret is szűkös, akkor még nehezebb a gyermek anyja dolga... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!