Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen pelenka vált be?

Kinek milyen pelenka vált be?

Figyelt kérdés
Lassan megyünk szülni, és kellene pelenka. De nem tudom melyik a jó fajta, ami nem olyan drága.
2012. febr. 27. 09:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nekünk fél évig csak Libero volt jó. 25+15%-os DM kuponnal kibírható. Utána már szinte bármelyik pelenka jó, most lidliset használunk. De ez is sok mindentől függ, mert ha a baba sokat kakál folyósat (anyatejeset), akkor kell a jobb pelenka, ha meg csak heti 1-2-szer, akkor nem annyira fontos.

Kettes pelenkát vettem, úgy emlékszem, de ha kiderül hány kg a baba, párod is tud venni szerintem kisebbet vagy nagyobbat, nem olyan nagy ügy :)

2012. febr. 27. 09:19
 2/18 anonim ***** válasza:
Én a kórházba huggies pelekát vittem be, newborn méretet és nagyon jó volt. És jól tettem hogy vittem be pelenkát mert ott háppy pelust adtak és az szörnyű volt. Itthon pamperst, aldis pelust és liberót használunk. Szerintem az aldis pelus nagyon jó, és nem is drága.
2012. febr. 27. 09:27
 3/18 anonim ***** válasza:

Fél éves koráig a pampers volt jó,később nappalra huggies,éjszakára pedig a libero!

14 hós

2012. febr. 27. 09:34
 4/18 anonim ***** válasza:
Pampers!
2012. febr. 27. 09:47
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekünk: PAMPERS Sleep&Play vállt be mert olcsó és jó a 76db minit vettem 2800ft csak Tesco-ba lehet kapni. minden méretben van.Narancs sárga csomagolású.
2012. febr. 27. 09:58
 6/18 anonim ***** válasza:

Én Libero és Happy párti vagyok.

A Huggies nekünk borzalmas volt, kifolyt belőle minden. A Pampers pedig a combjánál dörzsölte ki a bőrét - valamint nekem nem szimpatikus hogy illatosított.

Az Aldis pelusról viszont én is jókat hallottam!

2012. febr. 27. 10:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Első 3 hónapban Tesco saját márkás sárga zacsis pelus, utána Pampers Active Baby. Libero-t és Pamperst is próbáltunk az első 3 hónap alatt, de a Libero túl vastag volt, a Pampers pedig túl vékony.
2012. febr. 27. 10:14
 8/18 anonim ***** válasza:
Mi napközben Pampers-t használunk, éjszakára viszont Liberot (mert a pampers nem bírja az éjszakát, abból kifolyik a pisi reggelre). Én is kettes pelust vettem szülés előtt, de nekünk az hatalmas lett annak ellenére, hogy nem volt picike a kislányom (3300g, 54cm)... Úgyhogy ugrasztottuk apát, 1-es pampers pelusért.
2012. febr. 27. 10:21
 9/18 anonim ***** válasza:

Dm-es Babylove a legjobb ár/érték arányban szerintem.

amúgy meg a mosható textilpelus a kedvencünk.

2012. febr. 27. 10:57
 10/18 anonim ***** válasza:
DM babylove, esetleg Rossmann Babydream. Vékonykák a babáim, és egyedül ezekből nem folyik ki a combjuknál a cucc.
2012. febr. 27. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!