Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak 10 hónapos babámnak...

Mit adjak 10 hónapos babámnak vacsorára, hogy egy kicsit tovább aludjon?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Kenyeret virslivel,túróval,lekvárral,vajjal.
2012. febr. 26. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Most mit kap és mennyit? Az én fiam most lett 2éves, és mai napig tejpép a vacsi. Az sűrű és laktató. Sokan a jó éjt tápszereket is dicsérik, az én gyerekem hamar elutasította az esti tejcsizést, így lett a tejpép. De egy időben kakaóba aprítottam kenyeret, azt is imádta.
2012. febr. 26. 21:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Tejpépet

Főzeléket

Nálunk a dupla vacsi vált be: kap 6-fél7 körül egy szilárd vacsit, amiből kb fél adagokat szokott megenni, majd fél8-8 körül, amikor megyünk aludni kap még egy üveg tejet. Igaz, az enyém már 13 hónapos.

De ezt így csináljuk már egy jó ideje, csak korábban tápszert kapott.

2012. febr. 26. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem nagyon függ össze a laktató vacsora és a tovább alvás egy 10 hónapos gyereknél. Ilyenkor a mozgásfejlődés, a szeparációs szorongás és a fogzás is keltheti a babát, akkor is, ha tele a hasa...
2012. febr. 26. 21:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Most 8 körül megy aludni, előtte közvetlenül, már fürdés után vacsizik. 200 ml víz és 60 gramm tejpép az adagja. Reggel 6-kor már ébren van, és éhes.

Ha szilárd vacsit kap, akkor nincs meg neki a 500 ml tej alapú kaja naponta. Ez nem gond?

2012. febr. 26. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
bocs,de szerintem semmit ne csinálj 8-tól 6 ig alszik...szerintem ez elég szép...A szintén 10 hónapos kislányom vacsizik főzeléket fél 8-8körül,fürdés és szopi..Ezek után ébred enni 1-kor és 4kor,majd 8kor felkel..Szóval szívesen cserélnék veled...12órát alszik egyhuzamban,fektesd le később,mondjuk 9kor...Szerintem,itt nem kell a kajával játszanod.
2012. febr. 26. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Én babám is 10 hónapos és szintén 8 körül fekszik le.:)

Nekünk az vált be, hogy ugyanazt kapja fürdés előtt, mint amit ebédre kapott, tehát tápláló főzelék husival+körettel. Fürcsi után pedig tápszer. Tejpép nekünk nem vált be, utána már a tápit sem kívánta, viszont ugyanúgy ébredt éjszaka.

Ennyi idősen amúgy már rengeteg-féle tejterméket kaphat, így már sztem nem olyan vészes, ha nem pont 500 ml tápot iszik egy nap.

Egyébként sztem nem olyan rossz teljesítmény, ha reggel 6-kor kel csak először kajáért...én ennek már nagyon szoktam örülni.:)

2012. febr. 26. 22:02
 8/11 A kérdező kommentje:

Akkor ez nem rossz, hogy ennyit alszik?

Később nem igazán tudom letenni, mert a nagyobbat utána viszem aludni, neki a fogmosás, ivás, meseolvasás, beszélgetés elvesz rengeteg időt, és másnap megy oviba, tehát sokszor még így is későn alszik el.

Mindenevő a csajszi, de a főzeléket este már nem igazán eszi meg, a cicit és a tápszert is elutasítja. A tejpépet imádja, csak én sokallom az adagját.

2012. febr. 26. 22:07
 9/11 anonim ***** válasza:

egyébként 10 óra alvás az több mint szuper... :)

mi először vacsiztattuk, 10 hónapos korától eszi azt amit mi, tehát leves, főzelék, egytál, husi, de sütit is, jól bezabálta magát mindig vacsira :))) aztán fürdés, kis játék, 9kor megkapta a tápiját és aludt reggelig.

most 2,5 éves, még mindig így eszik, csak már nem igazán iszik tejet lefekvéshez.

szóval nekünk bejött így :)

most 10-f9-ig alszik

2012. febr. 26. 23:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó alvás.Kisfiam 7-fél 8 között alszik el,6 fél 7kor ébred,10 hónapos.Beba Jóéjt tápszert eszik laktatóbb,mint a másik.Szerintem nagyon jó hogy ennyit alszik, a 6 óra már nem korán.Ebéd után megint alszik 2,5-3,5 órát.Régebben sima tápszert vagy tejpépet evett akkor bizony 4-5 között felkelt,és fél 7 körül már megint fent volt ha egyátalán visszaaludt.
2012. febr. 27. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!