8hós babámnak kevés vacsorára az anyatej, melyik tápszert vegyem meg?
Annyi fajta van... nem tudok csak név alapján választani, kíváncsi lennék a tapasztalatokra véleményekre.
Valami olyan kellene ami tápláló, mert ugye vacsira lenne
Szerintem próbálj valami Jó éjt tápszert. A fajta majdnem mindegy. A Beba tartalmaz probiotikumot és állítólag édesebb, mint a többi. Talán érdemes lenne ezzel próbálkoznod. Egyébként vannak válogatósabb babák, akinél többet is végig kell kóstolni.
De lehet, hogy nem a tápszer a megoldás, hanem este fürdés előtt próbáld meg megetetni valamivel. Főzelék, joghurt, krémtúró, kenyérfalatkák, vagy bármi és akkor hátha elég neki az anyatej éjszakára.
Nyugodt pihenést kívánok nektek!
én is inkább a másféle vacsira szavazok. nem tudom, hogy hogyan álltok a hozzátáplálással, hánykor eszik a babád délután, de én is azt tenném, hogy az uzsonna és a fürdés utáni szopizás közé beékelnék egy vacsit, lehet az főzelék, vagy tejpép is. mondjuk én délután adtam a lányomnak tejpépet, viszont ő tápszeres volt.
a tápszerek közül sokan dicsérik a bebát, azt én sosem próbáltam, a lányom milupa milumilt evett. 8,5 hósan már a hármast kapta.
Az a baj hogy már próbálkoztam tejpéppel, de mintha nem telítené el a pocóját, mert éjfélkor már kelt szopizni, pedig tejpép és szopi együtt volt a vacsi!
kaptam a védőnőtől tápszer mintát, fél adag tápszer és szopi már hajnali 3ig kitartott...
Igazából szerintem az a baj hogy többször kér enni délután, de kevesebbet eszik mint kellene és ezért a vacsi mennyisége is kevesebb mint amennyi elég lenne éjszakára
úgyhogy még mindig tanácstalan vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!