Ki mikor kezdett gyümölcsöt (és gyümölcslevet), zöldséget kóstoltatni a babájával?
Az én lányom is azt csinálta, amit leírtál. Én is 4 hónapos kora körül (pár nappal előbb, de már nem emlékszem a pontos dátumra) kezdtem el kóstoltatni.
És a tápszer fogyasztását nem rendezte... sőt....
3,5 hónaposan. Egyik tápszer sem maradt meg benne, rengeteg próbáltunk. Mai napig nem tudjuk miért. Az orvosok sem tudnak értelmes magyarázatot adni arra, ami történt a lányunknál.
Végül orvosi tanácsra elkezdtem a reszelt almát adni neki, amit csak úgy falt, majd rá a tápszert. Megmaradt benne, elkezdett újra hízni és nem fogyott tovább. 1 hónapra rá (ahogy elkezdtem a hozzátáplálást) hazajöhettünk a kórházból.
Utolsó vagyok.
Egyébként 6 hetesen leszokott a szopásról, onnantól fejtem neki az anyatejet, amíg el nem fogyott, de gondolhatod, hogy nem tartott a végtelenségig..
Most 7 hónapos és már csak reggel és este eszik tápszert.
Sajnos nálunk ilyen gyorsan zajlott minden. De cseppet sem bánom, hiszen él a lányunk !!!
Én aznap kezdtem almalével, amikor betöltötte a 4 hónapot. Akkor már csak tápszeres volt. 10 napig csak almát kapott (reszelve) pár kanállal, mire egyáltalán rájött, hogy hogyan kellene lenyelni, ahelyett hogy öklendezik. Amúgy tetszett neki a dolog, mert folyton vigyorgott a kanálra.
5 hónaposan már ette a főzeléket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!