A sinlacot is kell kóstoltatni, vagy ehet belőle egyből egy adagot a baba?
Nem kell kóstoltatni, de ártani nem ártasz vele.Ez elvileg a tejérzékeny babáknak van, de mivel nagyon egészséges ezért én adtam a lányomnak.Igaz magában nem ette meg, de gyümölcsben és zöldségben nagyon szerette.A hozzátáplálásban is nagy segítségemre volt, és még sűríteni is lehet vele.
Ha most kezdted a hozzátáplálást, akkor még úgy sem eszik meg 1 egész adagot, de megkóstoltatni vele igazán nem árt.
Sőt még ha a későbbiekben beteg lesz a babád, és nem fogyaszthat tejalapú táplálékot (láznál nem lehet), akkor nagyon hasznos ha van otthon Sinlac, mert tele van vitaminnal és laktató!! :)
Én nem kóstoltattam (tehát nem 1-2 kanállal adtam), de először persze kisebb adagokat kapott belőle csak. Lányom magában is megette, de gyümikkel is imádta.
Amúgy hasonló a véleményem, mint az elsőnek, tök jól leírt mindent a Sinlackal kapcsolatban.
Köszönöm a válaszokat, a kóstoltatást elkezdtük már, a gyümölcsöket nem nagyon eszi, ezért gondoltam, hogy keverek neki bele.
Mi az uzsonnát váltottuk ki tejpépre, mert azt szereti és nem lett tőle semmi baja, de akkor ma délután kipróbálom a sinlacot, azért is, mert szerintem a tejem már nem elég neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!