Ha elkezdtem a hozzataplalast es meg akarom kostoltatni vele a bebieteleket, a baba hat honapos akkor a hat honaposnak valot adjam vagy a negy honaposnak valot?
Figyelt kérdés
Eddig csak anyatejet kapott2010. jan. 26. 15:02
1/5 anonim válasza:
akkor először a 4 hónaposat, ha ez ízlik neki 1-2 hét múlva mehet a 6 hónapos. de főzhetsz te is ám neki nyugodtan!:-)
2/5 anonim válasza:
Elöször a gyömölcslevekkel kezd,és utána a gyümölcsökkel,és a tejpéppel,és csak ezután jöhetnek a fözelékek!Egyébként nagyon jó bébidesszertek vannak már kisüvegesbe is,amik akár 48-72óráig is eltarhatóak,nekem is azt eszi a kisfiam!Egyébként mindenképp a 4hósat válaszd,és lehetöleg az almával kezd el!A gyümölcslevek is vannak kisüvegbe és jók,vagy gyümölcscentrifugával is eltudod késziteni,csak utána még szitán át kell paszirozni,h a rostokat felfogd,elöször csak pár kanálal adj neki!És szerintem vedd meg az üvegeset a bébiételbe is és a gyümölcslébe is,nem tudl drágák,és azok kifejezetten nekik készülnek!Remélem tudtam segiteni neked!
3/5 A kérdező kommentje:
Persze,fozni fogok neki de gondoltam veszek egy parat veszhelyzetre,mert van meg egy gyermek aki iskolas es sokszor nem lehet az idot jol beosztani...
2010. jan. 26. 15:12
4/5 A kérdező kommentje:
Bocs hogy kerdek megint :a bebi italt pl.alma banan oszibarack ami negy honaposnak valo azt is kiskanallal adjam neki mint a hazi keszitesu almalet?
2010. jan. 26. 15:58
5/5 anonim válasza:
Én azzal adtam neki az elsö két nap,és abból mehet a léböl 3-4teáskanál,én is ugy adtam neki,aztán a harmadik nap,ha nincs a babócán kiütés vagy vmi szokatlan,akkor adhatod neki az üveges gyümit,abból elsönek 2-3teáskanál,és fokozatosan emeld az adagot!Remélem tudtam segiteni Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!