Végeztek valami tornagyakorlatokat mellre, hogy kordában tartsátok őket, azok akik szoptattak?
A mellek formáján a torna sajnos nem segít, nézd meg a testépítő nőket (izomos test, lapos mell).
Én is irigylem azokat, akik terhesség és szoptatás után szebbek, mint előtte. De sajnos a mellek formájának kialakulásában döntő szerepet játszanak még az alkati tényezők, a jelentős testsúlyingadozások is.
Nekem a terhesség előtt nagy, kemény (érezhetően tele miriggyel), és a méretéhez képes jó formájú mellem volt...
De a terhesség alatt még nőtt a mirigyállománya (és s súlya), majd a súly miatt kissé megnyúlt a bőröm. 15 hónapig szoptattam, és szoptatás után drasztikusan lecsökkent a mirigyállomány, így már nem olyan telt.
Ja, és azt olvastam, hogy fontos tudni, hogy az emlők alakjának előnytelen megváltozásáért inkább a terhesség, sem mint a szoptatás a felelős.
Nyilván nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!