Atopias dermatitiszes babak anyukai, akik szoptattak es teljes tejmentes dietan voltatok, be tudtatok vezetni a tejtermekeket?
Figyelt kérdés
gondolok itt arra, hogy a babatok kapott joghurtot, tejfolt, turot? vagy ujra elojott az atopias dermatitisze? kinoheto?2012. febr. 20. 14:00
1/3 anonim válasza:
Tuti hogy a tejterméktől van? Az én lányom is dermatitises, de én nem vettem észre semmi javulást a tejmentes diétától. Amúgy én is az vagyok. Mondták hogy kinövöm, de eddig nem sikerült. 34 vagyok. Már sokkal jobb mint gyerekkoromban, de nem múlt el teljesen.
2/3 A kérdező kommentje:
igen. ha nem eszem tejtermeket, elmulik neki, ha eszem elojon. 4 honapos
2012. febr. 20. 17:44
3/3 anonim válasza:
Nem, nem tudtam bevezetni a tejtermékeket. Egyértelmű romlás tapasztalható, ha véletlenül tejes kifli kerül a kezébe. Most 20 hónapos, egy éves kora óta tartjuk a diétát, addig szopizott. Két éves kora után tudnak allergiavizsgálatot csinálni tejfehérjére, most azt várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!